Mina Must-Haves att klicka hem!

Åh fick lite feeling (nynnar lite på låten; Fick Feeling) när jag var och shoppade lite klappar idag efter jobbet. Fyndade ett par fina skor ifrån Roots för 50% på 999:-. Dom är jättesköna! Så på tal om feeling så fick jag lite sug att handla kläder igen, kanske skall jag klicka hem något på nätet?

Hittade en del favoriter på Nelly som jag har lagt till som favoriter. Vad tycker ni?
Nyår har vi inte bestämt vad vi skall göra men det brukar ju alltid vara kul att klicka hem något tills dess;)

 
 

16 thoughts on “Mina Must-Haves att klicka hem!

 1. Så mycket fint…jag har hittat en topp till nyår men sen vet jag inte hur resten av outgiten ska se ut än!?
  sv: ja kunde jag så skulle jag resa hela tiden…är så taggad på att få återse Barcelona nu om ett par dagar och vädret där nere verkar lovande!☺
  Hoppas du hittar på ett par bra resor att göra under nästa år…men Dhubai lär väl bli lite längre än en weekend, eller?

 2. Ja nu inför jul och nyår ska man ju ha fin kläder hemma 🙂

  Svar: Tack fina du! 🙂

  Ja jag älskar med värme! 😀

 3. Jättesnygga ju =D

  Har hon svarat dig om designen? annars om du vil göra om, får du byta ut headern bara den är ju lättare att byta ut då blir det ju som nytt
  kramar, och GOD JUL

  • Eller hur finns så mycket jag vill ha, hehe! Ja kruxet att bara byta ut headern är ju att resten av designen inte passar 😉 Vill satsa på en mer stilren design tror jag. Nej hon har dessvärre inte svarat mig =(God Jul till er med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *