Nättroll, varför!?

Det finns det tydligen gott om lite här & var och andra troll för den delen med.
Jag vet många som får helt sjuka kommentarer på sina bloggar, vad fan är det frågan om?! Vad händer med samhället?! Vad är det för sjuka människor som skriver massa konstiga saker till folk. VAD är anledningen till att dom gör det? Avundsjuka? Hur tänker dom när dom sätter sig och skriver till någon? Mår dom själva bättre då? Har dom inga spärrar? Varför skriker dom efter denna uppmärksamheten?
Att ens komma på tanken! Men detta är förmodligen mycket sjuka personer som behöver hjälp!

Men att vi bloggare skall råka ut för dessa är rent ut sagt för jävligt! Tänk om datorn inte funnits, vad hade dom då gjort? Vad hade dom drivit sig själva till då? Ja, frågan är ju det. Många av dem kanske borde sitta inlåsta, få den hjälp de förmodligen behöver.

Sedan finns det den där “light versionen av troll” de som alltid skapar drama och diskussioner och spyr ur sig massa negativiteter, för att få uppmärksamhet. Ge er inte in i någon diskussion, låt det vara bara, man mår så mycket bättre då. Varför skall det få förstöra din dag!?
 
Detta är så otroligt sorgligt, ja hemskt rent ut sagt! En bloggare vars passion är att skriva i sin blogg skall bli drabbad av detta och kanske i många fall känna sig obekväm och kränkt att fortsätta skriva och i vissa fall till och med känna sig osäker när man lämnar sitt egna hem. Detta måste få ett stopp!
I många fall kan man ju spåra IP-adressen och anmäla det, vilket känns som ett stort framsteg men detta borde bli bättre, då alla IP-adresser tyvärr inte är sökbara. Men spärra går ju.

Ett tips! Mata inte trollet! Låt det vara i sin mörka grotta! 

 

6 thoughts on “Nättroll, varför!?

  1. Nättroll är verkligen så fruktansvärt onödigt, blir så trött varje gång jag ser det. Förstår inte hur folk orkar!

    • Nä och hur dåligt dom får andra att må också. Dom mår förmodligen inte så bra själva men mår dom bättre av att psyka andra?Det har verkligen blivit en trist jargong på sociala medier!

  2. Min pojkväns bästavän är både nättroll och catfisher… lurar tjejer till att han älskar dem och sedan krossar dem… förstår verkligen inte ens lite hur det är roligt… c.c

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *