Skärpning nu!

Ja nu tänker ni nog att fasiken Linda du borde uppdatera oftare, visst så ställer jag dom kraven på mig själv. Tråkigt för er att det blir ett litet glapp här emellanåt. Men som Petra skrev i sin blogg man är inte mer än människa. Jag jobbar heltid, har en underbar familj, ett hus och mycket annat som tar fokus ibland, ja ni vet hur jag är;) Ständigt nya idéer som måste genomföras och funderas och struktureras;)
Men jag tror att ni som läser min blogg accepterar detta???

Men nu till rubriken Skärpning nu! 
På vårt event så propagerade vi mycket för att “Tillsammans är vi starka” Att stötta varandra inom bloggvärlden, trots att det finns dom som armbågar sig fram, inte kan bete sig gentemot andra eller inte heller visa någon som helst respekt emot varandra. Tyvärr har man fått erfara mycket på vägen, men detta gör mig starkare och mer alert och ännu mer drivande i saken.

Vi briefade mycket bra saker på eventet och fick ta lärdom ifrån varandra och kom fram till många bra saker ♥
Jag har fått fantastiska förfrågningar, vilket känns fruktansvärt ärofyllt, då gör man ju något som andra gillar och tycker är bra, eller hur? Kommer alltid att finnas motgångar i livet men det tar jag med en nypa salt och gör det jag kan bäst. 2017 here I come!

Foto: TessochLex

 


6 thoughts on “Skärpning nu!

 1. Man är inte mer än människa. Visst är det så men det är säkert också just det som gör att några blir avundsjuka och inte kan acceptera att alla är vi olika och prioriterar olika i livet vilket gör att vi är bra på olika saker som snick snacket föds med avundsjukan.

  Blir så less på allt skitsnack hit och dit. Gläds med varandras framgångar och gåvor i livet så kommer säkert turen även till dig och mig snart.

  Du verkar ha många spännande projekt på G inför nästa år. Härligt You go girl!!! Heja Heja!!!

  Kramis Kamilla

  • Nej och jag tror att man måste inse detta, detta är ju baksidan av sociala medier, som togs upp på föreläsningen i Västerås bland annat den sociala mediestressen=(Ja det är avundsjuka som ligger bakom, att Svensson inte riktigt kan glädjas åt andras framgångar.
   Sedan personen som armbågar sig fram skall kunna bete sig hur som helst, man blir utskälld och dåligt behandlad, inte alls ok! Vad händer?!
   Ja hoppas att 2017 blir ett grymt år verkligen, många idéer ligger i pipeline och har fått förfrågningar, känns så himla kul! Ha du några spännande planer inför nästa år?

 2. Jasg har droppat det där med att hinna varje dag för längesedan. Det tog så mycket energi och jag blev så stressad, nu blir det när det blir, skitsamma om det inte finns så mycket läsare längre, de som finns är ju trevliga haha

  • Ja det blir liksom en social mediestress, man vill hinna med så kt som möjligt på så kort tid som möjligt. Det blir som det blir ibland med bloggen. Men eller hur,det viktiga är ju att man har härliga läsare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *