Topp 10-lista över städer jag ska besöka

Med tanke på mitt förra inlägg så finns det ju givetvis städer jag kommer att besöka igen för en weekend, som Barcelona, Rom, Madrid och London exempelvis. Sedan finns det ju så många länder som man vill besöka också för en längre vistelse.

Nu till min topp 10 lista över de städer jag vill och SKA besöka inom kort! 2 weekendresor/år var det ju 😉
Frågan är vilka resor blir det 2017, spännande!

♥ Dubai (målet är att komma dit 2017, har redan börjat kika lite smått).

♥ Lissabon
♥ New York (vill till väldigt många ställen i USA).
♥ Berlin (bara varit där på en snabbvisit).
♥ Marrakech
♥ Madeira- Funchal
♥ Monaco (snabbvisit på vår europaresa).
♥ Nice (snabbvisit på vår europaresa, även Saint Tropez)
♥ Milano (vill besöka väldigt många ställen i Italien).
♥ Istanbul

(Samtliga bilder är lånade från Ving).
 
 
 
 


26 thoughts on “Topp 10-lista över städer jag ska besöka

 1. Många spännande platser på din lista. Jag satt igår och kikade på en weekend till Berlin för R och mig som julklapp till R i år men tvekade och nu idag känns det inte alls lika kul på grund av de hemskheter som hände där igår kväll. Så hemskt med all skit som händer i vår fina värld.

  Spännande att följa och se vart du åker nästa år.

  Kram Kamilla

 2. Åh vad spännande 🙂 jag skulle också vilja åka till Dubai och Italien ? Ser fram emot och se om du följer listan vartefter och i sånna fall får du inte glömma att fotografera och visa mig alla bilder sen ???

  • Eller hur;) Ja, följa den det skall jag men kanske inte i iordning. Kul att du vill följa med på mina resor. Jag har ju fotat och bloggat om alla resor jag gjort =) Kolla detta inlägget och klicka där jag tipsar om min kategori Resor;)http://hummingbird.blogg.se/2016/december/alskar-att-planera-resor.html

 3. London är min favoritstad, inte varit där sedan 2009, så känner att jag måste ta mig ett besök dit snart! New York står på min lista också. I övrigt så vill jag gärna besöka Japan någon gång.

  Hoppas du fått lite julefrid nu 🙂

  • Ja London är ju helt amazing! Ja åh New York dit vill jag ju verkligen som sagt! Japan, Bankok, ja Asien överhuvudtaget. Lite långt bort för en weekend kanske men dit vill jag också vad det lider såklart!Haha julefrid njae nästan, jobb imorgon sen lite ledigt;)

 4. Skriver upp mig på Lissabon, Madeira, Funchal, Monaco, Nice, Saint Tropez och Milano.

  Istanbul är för osäkert just nu, UD avråder (jag är till och med lite nervös för att mellanlanda där imorrn) och Dubai känns så jävla fel politiskt. Men jag är övertalningsbar=)

  • Jippie jäääj nu har du ju skrivit upp dig och det innebär ju att jag & du någon gång kommer att åka dit, bestämt 😉 Älskar att resa med dig, så jäkla kul rent ut sagt!Ja Istanbul är kanske inte det stället man väljer att åka till just nu, hoppas att det ändrar sig någon gång över tiden. Men åh skall du mellanlanda där =( Kommer säkert inte vara någon fara!
   Mmm men Dubai är ju sååå fint och varmt o gott =)

 5. Du ser, Lissabon fick sig en andraplats på listan iaf!☺ hoppas du hinner med minst 2 resor under kommande året då!!
  sv:Gås har jag käkat en gång och tycker det är gott…jag verkar tycka de flesta fåglar smakar gott!?
  Men mail är ju en typisk sån sak som bara ska fungera så förstår frustrationen fullt ut!
  Provade förresten Skyr granatäpple/hallon idag, helt ok smak men den vann inte över mig helt!?

 6. Härligt att ha lite lista över ställen man vill besöka 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *