Arbetet bakom Vinterbloggmiddagen

Som ni säkert inte har missat så gick varje bloggare hem med goodiebags till ett värde av 6800:-!! Totalen med vinsterna landade på 106.600:-, HELT GALET! Tack till Scandic Rubinen att vi fick invadera er med ett hav av kartonger!

Så detta med att få ihop logistiken då, det blev en hel del kartonger som sagt! Jag fick ta 2 bilar från Uddevalla och det gick med nöd & näppe in i bilarna med fällda säten! Vi fick lastat på allt på bagagevagnen och upp bar det till Bloggers Inn där jag & Mia skulle bo över natten och det var även där vi höll till under förminglet vid 17.00.

Vi kom runt 10.30 och satte full fart med packandes av alla goodiebags sedan vid 12 så bröt vi för lunch.
Kan säga att packa alla dessa goodiebags det var inte gjort i en handvändning…Inte nog med detta alla kartonger var ju också tvungen att röjas undan, vi fick hjälp av en Scandic receptionist som hjälpte oss att skära ned samt ställa ut alla lådor. Sedan ringde han vaktmästaren som kom och plockade upp allt.

Lagom tills vi var färdiga så kom Emma med en stor tung resväska med saker som också skulle i, hehe. Så det var bara att sätta igång igen;) Siranee skulle göra lite snittar. STORT tack till er också att ni ville göra detta med oss på L&M Events. Stort tack till Siranee för underbart samarbete. Då det är mestadels jag och Siranee som gjort allt jobb med sponsorerna!
Samt att det skulle serveras alkoholfri champagne av Richard Juhlin från MRG Wines så ytterligare en gullig ur personalen kom upp med bricka och bubbelglas!

Vi trodde att dessa viner hade kommit bort på hotellet men efter lite samtal med hjälp ifrån MRG så fann vi rätt på dessa! De hade hamnat i hotellets egna lager, vilket är lätt hänt. Men allt löste sig tillslut!

Nästan exakt 16.50 blev vi klara! Fotografen Moments By Louise kom också lite innan för att produkt fotografera en del.

Detta är tjusningen med event! Man vet inte vad som kan hända, det är mycket att tänka på många trådar att hålla reda på men i slutändan så löser sig allt ändå!
Vi älskar det!

 

2 thoughts on “Arbetet bakom Vinterbloggmiddagen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *