Bloggmiddagen på Scandic Rubinen

Kl 17.00 så drog vi igång kvällen med förmingel på Bloggers Inn på Scandic Rubinen
Det bjöds på snittar á la Thaimorsan och det godaste bubblet av Richard Juhlin från MRG Wines, dessutom så är det alkoholfritt. Vi serverade också sockerifri Aloevera dryck från Nobe
Det minglades, skålades, fotades och instagrammades för fullt.

På plats i rummet så hade vi en instagram tävling där man skulle använda Babyliss Curl Secret Ionic genom att antingen lägga upp en video eller en bild på sig “in action” med Iconic Curl. Jag använde denna för kvällens ändamål och fick fantastiska lockar. Tack Emma som hjälpte mig!

Tillsammans med detta så kunde man även styla sig med hårprodukter från Vision Haircare mina favoriter blev Ruff, Root Lifter, Volume Spray samt Shine Spray.

Vill passa på att tacka vår duktiga fotograf som står för alla fina bilder också Moments By Louise.


Här är MissVernersson på bild som också vann tävlingen för bästa inlägg.

Vi delade ut massor av tunga goodiebags till helt galet värde 6800:-/person! Jag vaknade med träningsvärk dagen efter jag delat ut alla;) Har fortfarande ont i kroppen;)

Vi delade också ut små naggande goda påsar ifrån Mshop, som bjöd på fniss & nyfikenhet.

Fortsättning följer….
 
 
 
 
 

3 thoughts on “Bloggmiddagen på Scandic Rubinen

  1. Förstår vilket jättejobb ni lagt ner! Herregud vilken kväll. Är dock galet nyfiken på att få veta vad det var i de där små påsarna från m-shop för trots alla inlägg jag sett om kvällen nu är det ingen som bjuder på bild på innehållet eller skriver vad det var 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *