Boatlife på västkusten

Skulle inte någonsin byta bort vår underbara västkust där vi bor mot något annat! Det är fantastiskt på alla sätt och vis och en sån frihet att bara ta båten ut till närmsta ö för att bara vara, det är balsam för själen.

Älskar min nya strandväska från Hinza, den mest praktiska jag haft! Visst är den snygg?

 
 
 
 
 
 
 

25 thoughts on “Boatlife på västkusten

 1. Jag älskar min väska från Hinza 😀

  Svar: Ja det är en kul tävling 😀
  Jag har semester vecka 32 🙂 Då ska vi nog till Öland om allt går som planerat 🙂 Annars blir det nog en tripp till Halmstads Äventyrsland och liknande platser 🙂

 2. Åh så underbart :D. Det är hur härligt som helst att åka båt ju 🙂

 3. Härligt det ser ut 🙂

  Sv: Jo, jag har bytt igen 🙂 Nä, det jag använder är en färdig mall som jag har betalat några kronor för. Kan inte koda så bra. Kan endast ändra färger, fonter och lägga till saker. Men själva uppbyggnaden av en mall kan jag inte 🙂

 4. Härligt det ser ut 🙂

  Sv: Jo, jag har bytt igen 🙂 Nä, det jag använder är en färdig mall som jag har betalat några kronor för. Kan inte koda så bra. Kan endast ändra färger, fonter och lägga till saker. Men själva uppbyggnaden av en mall kan jag inte 🙂

 5. Sv: Ja "lite" kärlek ryms det nog där på ön (och i hjärtat stannar de minnena kvar här hemma) ♥

  Min Greklands-blå (mysko val eller hur!!) väska har husbandet husvagns-verktygen i (som vi hade därute dags för återbruk Mia nu).

  Vill inte byta vår kust heller, så förstår hur ni känner det.

  • Ja såklart det gör, gud vad mysigt det verkar där. Vem vet någon gång kanske vi oxå åker dit i framtiden;)Haha mmmm sååå mysko val verkligen! Nä det är fantastiskt att bo som man gör och ni på ert håll såklart;)

 6. Så härligt det ser ut! Förstår precis vad du menar..inte för att jag bor på västkusten men jag bor vid havet och skulle aldrig vilja byta bort det! Dock kan jag tänka mig att byta hav så småningom!:P

  sv: hehe nä gav inte riktigt samma känsla som maten i rom direkt!:P

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *