Hysteriskt värre!

På en vecka så har vi varit på Liseberg, Borås Djurpark & nu Skara Sommarland. Hysteriskt värre? Nä vi kände att vi fick energi över och hade lusten, bäst att passa på;)

Badade en del men blev ju lite kallt tillslut o mycket folk men Alfred tyckte det var roligt men tillslut fick han nog. Då tog vi oss till början och åkte lite attraktioner och det positiva här var ju att det knappt var några köer! Alfred tyckte det var jättekul! Sedan över hängbron finns ett lekland och en piratbåt o jösses vad mycket fiskar i vattnet!

För övrigt så känns bad delen lite sunkig eller sommarland över huvudtaget tyvärr. Detta är ju bara något man dom vuxen tänker på.

Sista semesterveckan nu, semestern har swishat förbi iår verkligen!
Men skall bli skönt & kul att komma tillbaka till rutinerna igen & jobbet!

Altanbygget fortlöper som det ska i lagom takt;)

 
 
 
 

20 thoughts on “Hysteriskt värre!

 1. Det är då man ska passa på 🙂

  Svar: Det var riktigt gott 😀

  Vi tror det var någon han ätit dagen innan 🙁

 2. Härligt! Som flera skriver, bara o passa på när energin o orken finns! Håller f.ö helt med att badet på Skara Sommarland känns lite sunkigt, vi var där förrförra sommaren med min kusin o hennes familj och precis den upplevelsen fick vi med där, så himla ofräscha omklädesrum. Vi var ju på Kneippbyns sommarland och deras badland o omklädesrum var så mycket fräschare!
  Svar: Tror innerst inne som du, men känns orättvist att hur man kämpar så har det inte gett " utdelning" på riktigt ännu… Men att se bloggen som jobb är absolut bra tips, kommer undersöka om det finns lite man kan ändra i bloggen osv.

  • Jamen absolut, bäst att passa på verkligen! Ja ush så sunkigt det var, men,men A hade kul vilket var huvudsaken =) Ja Gotland är fint verkligen, vi har också varit där.Ja och man måste hitta rätt företag som är rätt målgrupp för just din blogg. Vad är relevant sponsring liksom? Ja man måste se bloggen som ett jobb OM man vill komma någon vart med den;)

 3. Härligt! Som flera skriver, bara o passa på när energin o orken finns! Håller f.ö helt med att badet på Skara Sommarland känns lite sunkigt, vi var där förrförra sommaren med min kusin o hennes familj och precis den upplevelsen fick vi med där, så himla ofräscha omklädesrum. Vi var ju på Kneippbyns sommarland och deras badland o omklädesrum var så mycket fräschare!
  Svar: Tror innerst inne som du, men känns orättvist att hur man kämpar så har det inte gett " utdelning" på riktigt ännu… Men att se bloggen som jobb är absolut bra tips, kommer undersöka om det finns lite man kan ändra i bloggen osv.

 4. sv: Tack, men jag gör bara väldigt lättlagad mat – inget att vara avundsjuk på 😀 😀

  Passa på ja 😀 Men sunkiga baddelar gillas inte… :/

  • Åh men ser så läckert ut på bilderna, du är duktig på att fota med andra ord;)Ja man fpr passa på, nu är det sista semesterveckan så det blir lugnt. Nä ush alltså jag vägrade gå i Patrik fick bada med A,haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *