Semestern är igång!

Första veckan har ju nästan regnat bort inte för att det egentligen gör något men det hade ju varit lite roligare ifall det hade varit fint väder såklart så vi kan komma oss ut med vår båt.
Märkt på Alfred på morgnarna att han varit trött så jag tror hela familjen behöver vara lite lediga nu.
På semestern skall vi fortsätta på vårt mastodont projekt med altan etc på baksidan. Lite småutflykter till Liseberg, Borås Djurpark och nu i skrivande stund så är vi i badhuset;)
Veckan började mindre bra med reparationskostnad på 3000:- + på min hyffsat nya bil där spridaren gått sönder vilket innebar att d inte gick att köra då den sprider dieseln t cylindrarna så den gick som en potta skit! Jaja vad gör det om 100 år..
På fredag är det sommarfest med jobbet på det fina Tanumstrand med tennisturnering och afterbeach. Ska bli kul!! Kommer dock förmodligen åka ur tennisturneringen hyffsat snabbt..
(Vi har tagit fram vårt fina berg på baksidan,altanen skall gå ända ut samt vi skall ha olika höjder,spottar,spabad mm. På en bilden ser ni en platå i bakgrunden där ska vi bygga ett lusthus).

4 thoughts on “Semestern är igång!

    • Ja semestern är alltid välbehövlig! Underbart att bara få vara med familjen o koppa av och ha lite projekt med och små utflykter såklart. Vad hittar ni på i sommar?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *