Starten av #Tjejlyx 2016 på Stenungsbaden

Efter lite teknikstrul så var vi c.a 10 min sena till att senare vara 30 min före schemat, kändes helt fantastiskt att det flöt på såpass bra!

Vi inledde event med en kort presentation av oss själva på LM Event och sedan drog vi igång med lite mingel & gott gott på bordet från Smakbox, BUBS samt Froosh och vi serverade alkoholfritt mousserande rosé från GodDryck och det bästa är att överskottet går till välgörenhet!

Vi hade den bästa fotografen Skoorell Photography på plats, alla bilder är tagna av honom.

 
Vi fortsatte med våra underbara föreläsare/företagare vi hade på plats Sandra PT & Hälsocoach som föreläste om “Träning räddar liv” Sjukt bra vakna upp föreläsning!Sedan tog Amanda & Jörgen på Skönhet & Utveckling över och berättade om hur man jobbar på LR Health & Beauty samt visade den grymma rengöringsmaskinen Zeitgard, de serverade också goda Aloe Vera shots.

 

Sedan kom momentet jag var lite nervös för, eller hade nog inte hunnit tänka så mycket på detta;) Studio Z och berättade om deras verksamhet & vad dom gör och visade bilder på när dom gjort olika estetiska injektionsbehandlingar. Sedan fick jag träda upp och få fillers i mina läppar. Jag är jättenöjd resultatet blev så naturligt och snyggt! Linda & Marie är så himla rara och proffesionella!

Fortsättning följer med vinstbord, goodiebags, och annat skoj;)

 
 
 
 
 
 

14 thoughts on “Starten av #Tjejlyx 2016 på Stenungsbaden

  1. Svar: nej hypomani är ingen diagnos. Men jag har Bipolär sjukdom typ 2 och då har man hympomana perioder. Bipolär är det som tidigare kallades manodepressiv sjukdom, man pendlar mellan att ha perioder där man är "normal", deprimerad och manisk. Men har man som jag typ 2, blir man aldrig manisk på riktigt utan hypoman. Jag brukar beskriva det som att man är som en studsboll hög på redbull 😉

  2. vad skoj 🙂 Åh, jag vill också ha fillers, men tror jag skulle se fånig ut med det. Erik har närmast förbjudit mig 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *