Vinnarna för bästa blogginlägg!

Det är inte bara att ha ett event utan det är ju fruktansvärt mycket arbete både före & efter eventet. Nu satsar vi på nästa event och det kommer att bli i Västerås i september och det kommer att bli epic, såklart!! Mer info kommer när det närmar sig…planeringen är redan i full gång! Första föreläsarna är bokade!

Vinnarna för bästa blogginlägg 1,2 & 3 kommer här i oberoende ordning..Grattis till er tjejer! Skicka er adress till oss via mail!

Story Blanket kit med filt & kuddar från Barnparadiset – ” Drömmen om 11 barn som har gjort många och välskrivna inlägg om vårat event” 


Presentkort på skönhetsbehandling värde 1000:- hos Studio Z– En invånare till i byn som också har gjort flertalet inlägg vilket är väldigt uppskattat! Blir det hårlöst nu mån tro;)

Plattång & hårstyling produkter från Rapunzel Of SwedenCarolina med många egna bilder & välstrukturerade inlägg samt rolig text;)

 
 
 

4 thoughts on “Vinnarna för bästa blogginlägg!

  1. Men s**t vad kul! Nu får jag klura på vad det blir men lutar ju klart åt hårlöst. Tack så mycket, kul att de uppskattades!

  2. Så duktig du/ni är, grymt med flera event pågång ? Hoppas kunna gå på något i framtiden igen, alltid lika kul.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *