post

2017, året som varit, en resumé

Börjar återhämta mig från den hemska influensan som jag åkte på dagen efter juldagen, äntligen! Såhär på nyårsafton så blickar jag tillbaka på året som varit i grova drag. Har valt höjdpunkterna ifrån mitt 2017. 2017, året som varit, en resumé…

2017 har ändå varit ett helt ok år med 5 resor till: Milano, Köpenhamn, och Thessaloniki, Fredrikshamn, Stockholm. Massa jobbande såklart, där jag tog på mig en riktig utmaning som jag faktiskt klarade galant. Nu återstår underhållandet av mitt verk.
Vi har haft en helt underbar sommar med våran båt, våran fantastiska västkust. Smögen Offshore, Gullholmen m.fl. Våran baksida blev klar med pergola, altandäck och spabad. Blonderade håret för första gången på evigheter. Köpte en sprillans ny bil, en Mercedes AMG min drömbil. Sökte till Robinson. Gjorde Cellox 20, permanent hårborttagning. Gjorde botox. Haft flertalet event. Blev egen bloggare på egen portal.

Tack 2017 för ett otroligt händelserikt år! Kan inte vänta till att se vad 2018 har att erbjuda!

12 thoughts on “2017, året som varit, en resumé

  1. Vilket härligt 2017 du har haft! God start på 2018 🙂

    Sv: ja jag gillar temat men det är nog anpassat efter datorn och surfplatta/mobil. Har inte helt pillat klart med allt än, så därför är inläggsdelen smal via surfplatta/mobil fortfarande 🙂 men via datorn ser det ”normalt” ut 🙂

  2. God fortsättning vännen! Ett skype samtal i veckan? Ett måste nu ju!

    Svar: Tack detsamma fina vännen! Det hade jag, hoppas du med hade det 🙂 kram

    • Ja äntligen frisk liksom, galet dålig var jag! Ja 2017 var ett riktigt kanon år!! Hoppas ditt har varit lika bra?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *