Att hänga ut andra bloggare, vafan!

Oavsett vad det gäller så tycker jag det är j*vligt dålig stil! Man beter sig inte på detta sättet!
Min fina vän Påsmällen Emma har precis råkat ut för detta när hon kommenterade Elaine Eksvärd där hon hade lagt ut en printscreen av ett sms hon fått av en som just hade förlorat sin mamma. 
Jag kan förstå Elaine på ett sätt då den personen gjorde ett övertramp genom att kontakta henne. Personen i fråga var helt okänd för henne. (Baksidan med att vara offentlig).
MEN att hon outar detta i sin blogg tycker jag verkligen inte är ok! Svaret som hon gav var inte särskilt trevligt utan ganska så hårt, kanske hade varit bättre att inte svara alls? Blocka numret?
Detta jäkla skärmdumpandet som pågår bland bloggare är så jävla dåligt rent ut sagt. Vi har samma intresse varför kan vi inte bara stötta varandra istället?!

Emma skrev på ett ödmjukt sätt till Elaine, vilket jag tyckte var helt rätt gjort, hon menade inte att “läxa upp” någon. Sedan att hon hänger ut Emma med hennes svar, varför?
Sedan är ju karusellen igång givetvis. För då börjar Cissi Wallin spy ur sig massa galla! Som att Emma är  “passivt aggressiv”. Alltså detta är inte OK!

Mitt svar hos Emma:
Jag anser att man som privat person oavsett man är bloggare eller ej så har man en personlig integritet som alla borde respektera. Man letar inte upp någon privat och börjar messa och ringa. Det är ju lite ”Stalker” varning på det! Men det finns många som då kanske inte mår så bra och korsar den linjen, vilket givetvis inte är ok som du skriver! MEN som du också skriver man kan bemöta detta med ödmjukhet man vet faktiskt inte vilket ”skick” vederbörande person är i och vilken effekt den kommentaren/skrivelsen kan ge. Är någon otrevlig så behöver man inte behöva möta eller ens svara personen men en sådan här sak kanske man borde tänka sig en gång till innan man häver ur sig ett svar. Vi är inte heller mer än människor. Jag vet själv att när jag är stressad då kanske jag inte är lika ödmjuk i mina svar. Som du skriver; Även solen har sina fläckar. Vi har också bra/dåliga dagar trots att man är en offentlig profil. Bloggen speglar faktiskt inte allt! Att outa denna personen offentligt tyckte jag verkligen inte var rätt! Där gick hon själv över linjen, inte ok. Jag får ta mycket skit i bloggvärlden emellanåt, ja än det ena än det andra. Helt sjukt. Men inte hänger jag ut dessa personer offentligt.

 

20 thoughts on “Att hänga ut andra bloggare, vafan!

 1. Det är så fel!
  Jag har oxå blivit uthängd. Dock vet man att det var jag (och mickan) egentligen, för det skrevs aldrig några namn.
  Detta var precis när vi hade förlorat Isabella och den här personen gjorde hemska påhopp mm mm…
  Det gjorde ju inte direkt att jag mådde bättre ?❤

 2. Oj vilken diskution det blev. Klicka mig in och läste lite. Vilken otrevlig ton och gensvar Emma fick :-/ Visst är man olika och kan hantera saker på olika sätt, men att ta upp detta i ett enskilt inlägg i en såpass stor blogg var ju till överdrift.

  • Ja en fruktansvärd överdrift och dom är ju så aggressiva i sitt skrivande och tyckande med, så fruktansvärt trist att somliga beter sig på detta sättet :/ Inte OK alls!

 3. Så himla tråkigt! Såg det själv och blev helt ställd över svaren ?

 4. Att hänga ute en person är så otroligt dumt och så extrem onödigt, vi bloggare bör hålla ihop och sträva mot en god ton mot varandra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *