Budget vs. Lyx – Sminkprodukter

Jag har säkert många grymma läsare som har stenkoll på läget när det gäller en bra Highlighter med skimmer i samt en bra ögonbrynspenna eller annat som jag kan fylla i brynen med;)
Ge mig tips, tack! Need it!

Här har ni lite budget vs. lyx från Eleven.se.

 

Budget vs. lyx - sminkprodukter

 

Isadora Color Correcting | Wet n Wild Coverall | Bareminerals | Isadora foundation | Clinique Mascara | Max Factor mascara | Terry Transparent puder | Miyo transparent puder | Anastasia Contour | Nyx Love Contours All

 

Sponsrat inlägg

16 thoughts on “Budget vs. Lyx – Sminkprodukter

 1. Åh…jag har en highlighter med skimmer, men har inte i huvudet från vilket märke det är just nu. Är på jobbet 🙂 En jag fick i en Glossybox minns jag. Men Makeup Store tror jag har nåt sånt.

  Sv: Åh tack för det förslaget. Lite dressigare byxa och en fin top är ju ett bra alternativ. Ska ta och kolla runt efter nåt sånt 🙂 Blazer är inte riktigt jag, men sen är jag lite för trygg i min klädsel. Jag bör såklart lossa lite och gå utanför min trygghetszon *hehe*.

  Ja, det ska bli kul…1 år sen sist ju. Ops…

  • Men åh kolla upp den tills imorgon, då vi ses;) Alla tips är bra tips! Kan ju gå till Kicks också men ibland så tycker jag att få råd av de som faktiskt redan använder ngt är det bästa. Ah så lite så, man behöver ju inte ha klänning för att vara fin, går ändå =) Jösses 1 år redan! Galet!

 2. Jag älskar med Gynning design! Smink är tyvärr inte mitt expertområde, använder så lite smink. Hoppas du får bra tips 🙂

 3. Sv: Varsågod, klart du får låna idén till ett blogginlägg.

  Ska bli roligt och se hur butiken ser ut och vilket utbud det finns 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *