Dag 1 Milano #theproseccotour

Hemma efter en helt fantastiskt resa med min vän Tina. Vi döpte våran rese # till #theproseccotour vilket vi tyckte var så lämpligt!

Som ni vet så bodde vi på ett design hotell i Navigli området det hippaste området där allt händer. Nhow Milano
Alltså detta var så häftigt och vi konstaterade ganska så snabbt att det var ett tidigare parkeringshus. Mörkt, mystiskt, design, avskalat, ascoolt. Ingången var en hel infart dit bilar körde och släppte av, så häftigt!
Rummet var kanon, men det här med glasväggar & toa vet jag inte om det är så bra kombo, haha.

Fanns en störtskön terass som dock var stängd. Servicen var grym, vi lyckades klanta till det med safeboxen, tog typ 2 minuter så kom det någon och fixade det. Jätte trevlig personal & så glada!

Vi landade på söndag kväll kl. 19.00, tog 1 timme från flyglatsen. Så när vi lokaliserat oss så var kl runt 20.30 när vi kom till hotellet. Piffade till oss och gick till Navigli kanalen (på båda sidorna kanalen är det fullt med barer & matställen)  så tog vi oss en matbit. Blev pizza på ett grymt ställe som hette Premiata, dit många verkade vilja komma in för en matbit men blev nekade av någon anledning, haha, vi fattade ingenting! För plats fanns det.
Sedan från pizzerian så spottade vi ett ställe som hette Spritz Bar. Jösses vad folk det var här på en söndagkväll, folk var ju lediga på måndagen givetvis. Jag drack en Martini Royale Rossato.

En lite udda sak var att servitören gav oss penna & papper och där fick vi själva skriva upp vad vi ville ha *asg* Men det verkade ju effektivt, gick snabbt hon samlade in massa lappar samtidigt och kom sedan ut med drinkarna. Där satt vi en stund för att sedan efter det bege oss hemåt för lite sömn.

 


Denna coola installationen var påvägen till vårt hotell, men vi tror nog att någon tog hem den där soffan för sedan såg vi den inte mer.
 
 
 

32 thoughts on “Dag 1 Milano #theproseccotour

  1. Låter som ni har haft en kanon resa, även då jag bara läst om dag 1. 🙂 Blev otroligt sugen på pizza nu kan jag lova. hihi Ja och värmen med en drink i handen vore inte helt fel.

    • Åh vi hade en toppen resa trots att onsdagen försvann då vårt flyg gick åter hem 10.25. Lite synd för vädret var kanon även denna dag. Ja pizza i Italien är något alldeles speciellt tycker jag, med en god öl till det;)

  2. Ni såg ut att ha haft en riktigt bra resa, följt er båda på insta! Själv tar jag semester nästa vecka, får se om jag behöver mer semester efter det, fem dagar på Disneyland Paris

    • Åh ja så himla underbart verkligen! Älskar Italien! Men åh vad kul Paris! Ja men är tröttare när man kommer hem än när man åker typ. Hoppas på att få följa er resa på insta då;)

  3. Vilka härliga bilder. Har minnsan följt er på instagram 😉 vad knasigt att ni dkulle skriva ner vad ni ville handla ? Borta bra men hemma bäst? Önskar dej en trevlig fortsättning finis

    • Tack! Men åh vad kul att du följt oss på instagram! Verkar vara några som gjort det, skitkul verkligen! Ja haha vi fick lappen tillsammans med pennan och undrade vad hon ville med den. Men så kikade jag runt bland de andra och då skrev de ned vad de ville ha och vips så kom drinkarna! Haha..ja borta bra men hemma bäst men som sagt jag avskyr verkligen vårt klimat här. Hade mer än gärna bot i Italien såklart;)Detsamma till dig finis, trevlig helg!

  4. Pingback: Throwback: Milano - Il Duomo genom glaset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *