Snart sippar jag på Prosecco…MEN!

I Milano, på söndag bär det iväg! Men just nu känns det som att jag har tusen LM-bollar i luften, hehe som vanligt! Så mycket som jag vill göra, behöver förstärkning! Många datum nu som skall spikas och sättas på plats i almanackan!

Jag åker med min fina vän Tina, som jag har hunnit vara i Budapest med och allra senast i Rom. Hon är en världsvan traveller & så rolig att åka med. I inlägget Milano i april så hittar ni mer fakta om resan och HUR billigt vi kom undan!

Glöm inte min kategori —-> Resor & äventyr <—-

♥ Ni kan följa mig på min Milano resa på instagram @hummingbird83 ♥
Hoppas kunna få till några live snuttar med, hade ni gillat det???

Här hade vi Prosecco o´clock på Piazza Navona i Rom.

16 thoughts on “Snart sippar jag på Prosecco…MEN!

 1. Härligt med Milano! Förutom Proseccon, haha alltså åh jag måste vara den enda som hatar det? Kommer ihåg en studentmottagning förra året när det var välkomstdrinken och alla unt bordet pratade om hur gott det var. Jag satt i 40 minuter och tvingade ner det där lilla glaset haha.

  • Haha är det sant?! Var det Asti Cinzano så kan jag förstå dig,hehe.Gillar inte när det blir sött! Ja skall bli helt fantastiskt med Milano, hoppas på bra väder. Ser så ut, prognosen har försämrats lite verkar det som men det hinner väl att ändra sig igen;)

 2. Inte alls avis 😉 haha

  Svar: Nej jag kommer inte hålla i någon för Maj månad, blir lugn för mig med samarbeten under sommaren 🙂

 3. Åh önskar så att jag kunde få komma iväg.
  Ha en underbar resa ❤

  Och så ses vi ju äntligen snart igen ?
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *