Underbart med Following trains!

Eller hur?! Ja, jag vet inte riktigt vad jag har att säga om saken. Eller JO det vet jag mycket väl!
Har hakat på en del och följt nu likaså att jag deltar i ett själv. Jag vet inte HUR den enskilda individen resonerar när dom deltar i ett och får en massa nya följare! Många avföljer redan nästa dag eller längre fram!

Har dom missat att det faktiskt finns en app som visar vem som avföljer?! (En app som jag för övrigt använder väldigt flitigt) Följare + heter den! Har ni den inte, fixa den!
VIPS! Tillbakakaka på den, givetvis avföljer jag dem också. Lever efter mottot Follow For Follow, Unfollow For Unfollow.
Tycker faktiskt att detta beteende är uruselt, varför hoppa på tåget och inte kunna stå för det? Skall man avfölja direkt så kan man väl lika gärna skita i att vara med?! Hur 

I vissa fall så uppärksammar jag dem också med texten; Avföljer dig också.
Så att kanske FÖRHOPPNINGSVIS så går det upp ett ljus tills nästa gång. Jag kanske har för stora förväntningar på mänskligheten, jag vet inte?

Har ni appen? Om ni har det och ni märker att någon av dem avföljer er, följ mitt exempel med kommentar. Så kanske vi tillslut kan få ärliga followtrains? Sätta stopp för trist beteende? Tillsammans är vi starka! Vi kan göra förändringar bara vi vill 😉

Följ mig gärna på instagram @hummingbird83, jag följer tillbaka 😉

 

20 thoughts on “Underbart med Following trains!

 1. Hakade på ett tåg, där det utlovades att det skulle följas tilbaka. Men när jag ett par dagar senare insåg att flera av dem inte följde mig så avföljde jag också. Dåligt tycker jag! Om man är med på en sån sak får man ge det en chans tycker jag.
  Fördelen med sådana tåg är väl om man råkar hitta något intressant konto som man kanske inte hittat annars.

 2. Vad intressant och den där appen har jag aldrig hört talas om tidigare. Ha en fortsatt fin kväll! <3 Kramis

 3. Åh den appen vill jag ha, är så trött på människor som ska följa, för att sedan avfölja när man följer dem! Tack för tips 🙂

 4. Jag har en sådan app och jag älskar den! Bästa är att man ser vem som har avföljt så man kan göra detsamma. Förstår inte varför man ska avfölja någon efter man har börja följa någon. 🙂 Kram! ♡

  • Ja den appen är grym bara att göra detsamma när någon avföljer en;) Nä detta är ju endast för att få fler följare dessvärre vanligt bland olika företag med =(

 5. Jag förstår hur du resonerar, själv är jag dock raka motsatsen. Jag skulle aldrig följa någon bara för att få en följare tillbaka. Jag vill liksom inte att folk följer mig för att dom "måste", utan för att dom gillar mina sociala medier och utifrån egen vilja vill följa mig. Jag vill inte att det ska bli någon form utav krav.

 6. Åhja nog har man en app för det alltid, insåg ganska snabbt att väldigt många följer och sen avföljer så fort man följer tillbaka, jäkligt trist!
  sv: aha så ni hade bestämt innan att åka samtidigt eller var det av en händelse att ni stötte på varandra i London?☺ riktigt roligt sätt att träffas på lär jag säga!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *