Åh sikka goingar, vovvegos!

Ni skall bara veta sikka godingar jag har varit och träffat i Borås idag. Det klickade särkilt med en av hundarna. Nu funderar vi och funderar igen och jag måste ju säga att jag saknar den lille rackaren!
21/6 så är dom 1 år. Detta är perfekt för oss då vi inte vill ha en liten valp utan en lite större hund.

♥ Helst så hade ju han gärna fått följa med på direkten, men det skall göras vetrinärbesiktning och ett beslut som detta skall man inte hasta fram. Det måste kännas bra och vara väl genomtänkt.
Tror verkligen att den ena killen hade passat bra här hemma hos oss. Båda hade gjort det visserligen, men den ena tydde sig mer till mig och det kändes så speciellt på något sätt.
Kan jag inte få hans bror på köpet, hehe. Tog några bilder men svårt att få en bra bild men jag filmade med, har världens mysigaste film!

Snart blir det mello här..!

(Lånat säljarens bild). 

16 thoughts on “Åh sikka goingar, vovvegos!

 1. Vilka godisar. Varför inte ta dem båda två så slipper ni välja?
  Jag vill också ha en liten hund här hemma. Men då kommer jag få tjata hål i huvudet på mannen som envist redan sagt nej.

  Må så gott.
  Kramis

  • Ja dom är riktigt underbara dessa två! Ja om det ändå vore så men dom kostar 17.000:-/st så det är inte bara att säga att äsh lika bra vi tar båda! Hade vi inte redan haft en hund hemma så kanske jag hade köpt båda :=)Haha vilken envis gubbe du har då!

  • Ja eller hur, vi har ju redan en liten vovve men han är 12 år gammal och dessa godingar föll oss i smaken! Så nu skall vi bara tänka lite till innan vi beslutar oss för en till;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *