Årets lyxigaste event!

Ojojoj jag spricker snart! Alltså detta kommer bli så himla bra. Hela kvällen kommer att andas lyx! Jag & Storstadsmamman, ja vi kan knappt bärga oss! Vilken kväll det kommer bli! Åh hela jag hoppar upp och ned! Svårt att förklara känslan..mer än exalterad kanske är rätt ord,hehe.

Kvällen kommer att vara full av suprises! Vi längtar! Har ni inte anmält er så är det dags att göra det!

16 thoughts on “Årets lyxigaste event!

 1. Sv: Ja lite så, men just nu känner jag att dem positiva vägde över dem negativa, det är det som är viktigast känner jag! 🙂

  Hoppas ert event blir toppen, tror det kommer bli jätte lyxigt! 😀

  Kram

 2. Men så spännande 😀 Du gör mig mer nyfiken och får mig att hoppas lite sådär extra mycket haha

  Svar: Tack vännen 😀 Nej men samma här haha lätt är bäst haha. Kommer hålla utkik då 😉

 3. Hej och tack för kommentaren i min blogg. Fick inbjudan av LM event, men vet inte om jag kommer kunna åka "även om jag vill". Jag ska strax utomlands och alla pengar spar jag till resan. Ska jag dra till GBG så måste jag lägga från reskassan till resa ner med fästmannen samt hotell osv.

  Får se om det går att lösa.
  Tack och kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *