Håll dig borta & Ny familjemedlem

Håll dig borta du dumma bacill! Jag känner mig lite hängig, något på gång i kroppen som inte riktigt vill bryta ut =( Hoppas att det inte gör det heller, för jag vill inte bli sjuk nu, har inte riktigt tid för det =(
På lördag skall jag iväg t Borås och kika på en ny ev.familjemedlem. Får se ifall kemin stämmer överens osv.

En liten go vovve, en Fransk Bulldog, så vi håller tummarna för att vi fattar tycke för varandra. Han är 1 år, helst av allt vill jag ta med han hem med en gång men det skall göras veterinär besiktning först, så att han får en godkänd stämpel i rumpan. Håll tummarna för oss!
Våran Texas är 12 år nu i sommar och vi vill på något vis överlappa lite. Kommer kännas så tomt ifall han inte kommer finnas hos oss mer. Vet inte om detta kommer hjälpa oss, men vi tänker också på Alfred som älskar Texas. Rätt eller fel, jag vet inte. Men för oss känns det rätt och vem kan motstå en fralla?
Har ni gjort något liknande?

Håll utkik senare för då kommer det något ni inte vill missa!

8 thoughts on “Håll dig borta & Ny familjemedlem

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *