Imorgon hämtar vi hem Boston!

Besiktningen gick utmärkt så imorgon skall vi hämta Boston, åh vi är så pirriga för detta! Skall bli så himla mysigt! Kommer ju vara lite konstigt att ha en unghund igen, så nu blir det träning som gäller.
Hoppas att han kommer att trivas hos oss. Från och med imorgon FM är vi ägare till en alldeles underbar Fralla (fransk bulldog hane).

Nu skall jag sätta mig att knåpa ihop infomailet till deltagarna till vårt Beautyevent@Pigalle.

[Happy FRIYAY]

 

26 thoughts on “Imorgon hämtar vi hem Boston!

 1. Åh så kul och spännande, hoppas han kommer trivas och kommer ha en fin karaktär, det är ju ofta hur man uppfostrar hunden och tar hand om den. Jag vill också ha en hund, får se när det blir.

 2. Åh fransk bulldog, så otroligt vackra den rasen. Skulle nog själv vilja ha en. 🙂 Hoppas ni ska connecta allihopa!

  Sv; Men tack snälla goa du! Det värmer jätte mycket att höra. Hoppas du ska finna din framtida läsning givande! 🙂

  Jag fann dig via en facebook grupp förmodar jag. Du tipsade om just vinnarna om beauty eventet, såg en bild på nathalie steffner som jag följer så kunde absolut inte låta bli att kika in!

  Kram

  • Han är 8 månader, vilket vi tyckte var så bra. Då slipper man ta den värsta valpbiten samt att nu vet vi att han inte är sjuk på ngt sätt Patella osv (problem med höfter). Ja han är gudomlig! Ja vi tyckte det passade bra!

 3. Vad kul 🙂

  Svar: Blir en blandning mellan 2 och 3 😀 Ombre är mega snyggt 😀 Love it!! Ja riktigt synd, hoppades jätte mycket.

 4. Haha jasså? Nja i hans papper så står det att han är en prazsky krysarik och det är han absolut inte 🙂 Så näe jag tror absolut inte att han är en renrasig pinscher.. men jag älskar honom lika mycket ändå 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *