Köpa konst på nätet?

Inlägget är i samarbete med Konstlagret.

Jag tycker konst är riktigt kul och har ni inte spanat in Konstlagrets hemsida så bör ni göra det! Så himla mycket fint, mycket konst på den sidan faller mig exakt i smaken.

Tanken att köpa konst på nätet har inte riktigt slagit mig förut. Men det är ju väldigt smidigt. Det svåra är väl att få uppfattning när det kommer till storlek när man inte ser tavlan framför sig. Men då får man helt enkelt plocka fram tumstocken, eller hur?
En stor favorit hos mig är tavlan på tjuren! Skulle du kunna tänka dig att köpa tavla online?

//Inlägget är i samarbete med Konstlagret.
 
 

28 thoughts on “Köpa konst på nätet?

  1. jag är också förtjust i konst det är så stort sortiment 🙂 så fina tavlor. jag har handlat många tavlor online 😀 kramis

  2. Absolut, jag kollar ofta efter konst som min mormors pappa målat 🙂

  3. Har köpt massa tavlor online, men skulle jag köpa ett original skulle jag gå via galleri, konsthandlare eller konstnär.

    • Ah har du! Jag har aldrig gjort det men funderar starkt på att göra det! Jomen så är det ju. Det enda är att t.ex en litografi från Gynning är ändå sjukt dyr. Det är ju ett original men inte på duk. På denna sidan så är det ju original målade på duk. Men det finns ju med tryck med. Men här kommer tavlan färdig att sättas upp på väggen.

  4. Både ja och nej svarar jag på den…kan definitivt tänka mig att köpa konst på nätet och tavlan med tjuren var ju väldigt läcker. Men jag pryder hellre mina väggar med mina egna foton på canvasduk t.ex. så det är inte så sannolikt att jag kommer köpa annan konst!:P

    sv: ehm ja, detta kalla klimat är verkligen inte en höjdare!! Jag vill bo på ett ställe där man kan jobba utomhus året om utan att frysa eller halka!:P

    • Nä men är man sjukt grym på att fota så hade jag nog också gjort det, men det är jag inte och så gillar jag målad konst/äkta konst 🙂 Jag älskar den med tjuren! Ja gud tänk så gott det hade varit! Bara att bo på ngt varmare ställe på vinterhalvåret hade räckt med Spanien, men snart kanske det blir verklighet, vem vet;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *