Ny familjemedlem, nya rutiner

Eftersom Boston fortfarande är “valp” han är ju 8 månader så har han en hel del att lära sig här hos oss hans nya famlj. Så vi försöker att skapa goda rutiner för han och oss så blir det bra för oss alla. Inatt gick det över förväntan jag trodde inte att jag skulle få sova en blund men alla sov, visade tydligt för Boston att nu går vi och lägger oss och du sover här.
Nu så ligger Boston med mig här på kontoret jag tror att man behöver sära på dom så att allt inte är lek, stim & stoj.
Ni skulle ha sett han förut när vi var i skogen, jisses vad han skuttade hoppade & sprang, sprudlade av glädje!

För det första så skall han ha mat 3 ggr om dagen, Texas våran gamling har ju fri tillgång till maten. Jag lär Boston att låta Texas mat vara. Det förstår han, då vi började med att ta bort Texas mat och ge Boston hans mat. Så han vet att hans mat i hans skålar. Det går förvånansvärt bra. Då säljaren sade att han var glupsk, hehe.

Bajs & kiss rutiner, vi går ut med han jätteofta så han förstår att man varken kissar eller bajsar inne. Eftersom han var lite orolig igår så skedde det en olycka inne, lätt hänt såklart. Allt är nytt. Men sedan gick det bra. Texas säger till väldigt tydligt när han vill ut och hoppas att Boston så småningom visar tecken på detta.

24 thoughts on “Ny familjemedlem, nya rutiner

 1. Så söt och det är väl en inlärningsperiod för hela familjen kan jag tänka mig!☺ men det låter som det går bra!
  sv: Det måste ha varit häftigt…när vi kom dit var det en brud som fotades utanför porten!

  • Nä känns ju lite lättare såhär faktiskt när man inte riktigt har tiden för valp. Men vi jobbar på här, går åt rätt håll;) Ja han är alldeles underbar tycker vi ju såklart;)

 2. Mina svärisar har en fralla, ett riktigt litet energiknippe, som också gärna gosar i ens knä som en katt 🙂

  Svar: Absolut, det får vi boka in snart! I slutet på mars, alternativt i april tror jag ljuset blir perfekt! Jag har massor med perfekt skog här där jag bor också 🙂

  • Ja en alldeles underbar ras, jovars det är allt fart på denna killen med men han har ett så lugnt och fantastiskt lynne, men visst får han sina ryck. Bara charmigt,hehe.Jaaaa april passar mars är änna fullbokad;) Ja skog, gud så himla ballt om vi kan få till den perfekt bilden med ljuset i skogen!

 3. sv: Det har gått väldigt bra med bettskenan! Trodde aldrig det! 🙂

  Ni verkar verkligen vara en familj som ska ha hund, vet hur det ska göras på ett bra sätt! Så han har fått en fin familj!

  Hoppas det kommer funka bra i framtiden med! Hoppas du har en härlig Söndags kväll!

  Kram

  • Åh ja det skall nog funka för oss. Texas vå andra hund är snart 12 år, så jag hoppas att vi vet hur vi skall göra;) Åh ja vi hoppas att han trivs hos oss och det tror jag han är så lugn och harmonisk!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *