Att gifta sig!

Ja när det var skottår så friade (läs frågade rätt ut, vi skall inte ta och gifta oss då?), ska då säga vi har varit förlovade sedan 2005. Här går det inte snabbt hörrni. Han tyckte att måste vi ta det beslutet nu? Han är för härlig den mannen;)
Nä ingen fara, så släppte vi det. Nu närmar det sig vår och sommar folk planerar bröllop. Jag är inte sugen på något sätt, men det löser ju det praktiska när man har barn ifall någon av oss skulle avlida osv.

Jag är lite motståndare till att gifta mig just för att jag verkligen inte vill göra det i kyrkan och inte heller borgeligt. Så min idé var ju att “gifta oss” utomlands typ Mexico, Seychellerna eller på kryssning eller annat magiskt ställe. 
Nu är det ju som såhär att min kära fästman är sjukt flygrädd, sååå ja, det löser sig nog;)

Trevlig helg, nu tar ni fredag!

17 thoughts on “Att gifta sig!

  1. Det tycker jag ni skall göra, men vet hur det är med de där männen, här är det samma sak. Men precis som du säger så underlättar det framförallt om det händer något, vi har ju både barn tillsammans och han sen innan. Önskar jag fick övertalat han här hemma med. Vi får jobba på var sitt håll och planera bröllop 2018 ???

    • Haha jamen vad är det med dessa män? Det är ju liksom en rent praktiskt sak att göra som är det bästa för hela familjen. Män som brukar gilla praktiska saker,hehe. Absolut, jag & du får göra en checklista ihop för att fått färdigställt vår plan,hehe.

  2. En av mina högsta drömmar är att gifta mig <3

    Svar: Ska jag ta mig ta mig vidare så är det de bästa att han flyttat och att jag inte kan träffa honom varje dag. Kram fina du! <3

    • Hehe ja säkerligen varje kvinnas dröm, inte min dock. Jag har många andra drömmar,tihi.. Åh det förstår jag fina du såklart, blir ju svårt att gå vidare i livet annars med sitt ex nära sig.

  3. Jag skulle heller aldrig kunna tänka mig att gifta mig i en kyrka eller borgeligt, den dag jag gifter mig ska det vara på en strand eller i en vacker ruin 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *