End of week & AW!

Då har snart denna veckan gått också, veckorna rullar på i en rasande fart! Har hunnit dra iväg lite roliga mail och lite annat 🙂 Skall ringa ett och annat samtal, ett nu samt ett på lunchen imorgon tänkte jag. Så får vi se vad våren har att erbjuda.
♥ Imorgon är det Afterwork med jobbet, skall bli riktigt kul vi blir 24 personer som skall ut och äta på en grym restaurang som heter YOMO här i Uddevalla. Kommer bli skoj! Outfiten är fixad, så får väl fräscha upp mig lite på jobbet imorgon, tar med lite smink osv. Jag är laddad och ser fram emot detta verkligen!

(Sunshine in a cup). Av någon anledning så piggar denna bilden upp mig.
 

16 thoughts on “End of week & AW!

 1. Så härligt det låter, och sen så himla gott med juice 😀

 2. Låter nice du! Själv har jag experimenterat med två olika pannkaksmet och imorn blir det Langos haha!

  Svar: Jodå jag mot två som antingen låtsades vara dum eller dumma på riktig! Det är kedja och lås men folk har ändå ingen respekt på vad som är mitt och ditt. Vi försöker få Derome att fixa till allting trots de tyckte det räckte. Objudna gäster varje vecka liksom.

  • Ja sån kul AW igår, många goa skratt! Åh Langos är ju sååå himla gott! Men gud vad störsamt, blir ju inte så fräscht i det där spabadet då heller ju! Jisses ignoranta brudar asså, jag hade blivit rosenrasande!

 3. Tiden går så snabbt att det är läskigt :O

  Svar: VAd bra att du är nöjd med den du får från bloggportalen 😀 Ja den använder jag mig inte alls av!!
  Självklart, tänkte snart dra igång en SFS faktiskt 😉

  • Ja gud den bara springer iväg, helt plötsligt så står vi och de tär vpr och det ser jag verkligen fram emot!Ja fungerar hyffsat,orkar inte med massa avancerad stat från analytics. Har det på LM-sidan det räcker. Jihaaaa SFS, roligare när man gör en sådan spontan som jag gjorde. Är ju en liten oskriven regel att man gör tillbaka då, dock verkar inte alla fatta det*S*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *