Galen start på 2017!

Helt galet OCH vilken kanonstart på 2017! Det har tillkommit så många nya läsare hit! Välkomna!
Vem är du? Kommentera gärna så att jag kan kika in hos dig 😉

Detta peppar mig ju helt klart att ta bloggen ytterligare ett steg längre, kan ju börja med att få till en ny bloggdesign, vilket jag funderat på ett tag! Denna känns lite old school, vill ha en mer modern och stilrenare blogg. Har du något bra tips på en blogg som kan ge lite design inspo? Har lite idéer på hur jag vill ha det, men inte fått hela bilden klar för mig än. Vad gillar du designmässigt på en blogg du läser?

Då var nyår över hoppas ni alla har haft ett bra firande? Vi var bara hemma och lagade god mat, spelade nyårsbingo, spelade lite sällskapsspel och bara njöt. Haha vi låter som ett gammalt pensionärspar men måste säga att det var riktigt skönt!

God fortsättning önskar oss!
Hoppas dock 2017 blir bättre för världen än denna start som vårt nya år fick. Sänder alla mina tankar dit.

19 thoughts on “Galen start på 2017!

 1. Gott nytt år på er!
  Lät som en skön nyårsafton. Själv la jag mig mellan halv 7-7 imorse, så man känner sig ganska halvdöd 🙂

 2. Gott nytt år på er!
  Lät som en skön nyårsafton. Själv la jag mig mellan halv 7-7 imorse, så man känner sig ganska halvdöd 🙂

 3. Gott nytt år!
  Jag gillar stora bilder och ljusa bloggar av någon anledning. Utan för mycket krusiduller. Det ska vara lätt att läsa och överblicka. Dock slutar jag läsa direkt om bloggar har "inläggskollage" alltså så att inläggen inte följer det klassiska bloggföldet utan att de är typ en bild och så får man klicka sin in.

  • Detsamma till dig och God Fortsättning! Men eller hur, man vill ju gärna läsa en lättöverskådlig blogg som du säger! Nära nu tills jag förhoppningsvis får min design omgjord;) Jag och jag stör mig en del på de som har att man får trycka på Läs mer på sina bloggar. Jag har det på LM-hemsidan men tycker att det passar sig bättre på det viset än på en blogg för man vill ju ha flödet som du skriver;)

 4. Så mysigt ni hade det och vad roligt med ny design, jag har bytt tillbaka till blogg.se och tagit en tillfällig mall, ska väl se till att någon fixar min med på sikt, men det hinns, den fungerar så länge =D

  • Ja det var lugnt och skönt;) Ja jag hoppas att det snart blir av! Ah har du gjort det? Bättre med Blogg.se? Den mallen du har nu är ju inte fy skam ser flera större bloggare som också använder sig av den. Vad kallas den?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *