Ge mig en utmaning och jag gör den!

Såhär dagen före jag fyller 34 år (japp imorgon blir jag ytterligare 1 år äldre), tänkte jag vara lite crazy!

Ge mig en utmaning OCH jag gör den! Målet är att spela in en video då också,hehe.
Kanske börjar jag vlogga 2017? Äsh det vette katten men, detta kanske ger mig blodad tand? Utmaningen får ju vara med rim & rason då såklart, inte för tokigt. Jisses att jag ens vågar skriva detta är en bedrift, kommer förmodligen ångra mig.

Blogg designen är på gång, här kommer en liten sneak peak, kommer bli nöjd!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

12 thoughts on “Ge mig en utmaning och jag gör den!

  1. Jag utmanar dig att laga något veganskt och vegetariskt som du sedan berättar vad du tyckte om :).

    • Åh vad roligt, jag som aldrig äter det typ, så detta kommer bli grymt! Förhoppningsvis får jag till en bra vlogg om det också då, annars får jag dokumentera i bilder. Men roligast hade ju varit att filma det! Tack för din bra:iga utmaning!Kul!

  2. Du har en utmaning, det ingår en video.

    Du skall göra en MUKBANG! Vad är det? Du ska äta dig igenom olika maträtter/råvaror samtidig som du pratar om väder och vind, om du inte recensera maten såklart ?

  3. Min utmaning är ganska snäll ? Skriv ett inlägg om dina favoritbloggar och varför de är favoriter ? Minst en kändis/halvkändis och minst en "rookie/mindre blogg"

  4. Svar: Vet väl egentligen inte vad SFS är, men misstänker det är att man kör en shoutout på instagram =)
    Många bra bloggar du följer =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *