Idag är vi produktiva!

Yes solen skiner, helt blå himmel, energin är tillbaka tills det blir dåligt väder igen, typ.
Vi har röjt ur våra förråd nere och snart drar vi till tippen! Härligt och röja ur och få ordning i förråden med djupa hyllor och få ned allt i backar.

Här är vår baksida på huset och nu längtar jag tills vi får klart altandäcket på baksidan, ser ni det kommer gå ända ut till berget och så kommer vi ha spabad där såklart och massa belysning mot berget och i däcket. Vad tror ni? Kommer det bli bra?

14 thoughts on “Idag är vi produktiva!

 1. Ååh, finns det något härligare än att rensa och röja egentligen!? ? Man känner sig ju så himla nöjd o glad efteråt.. Å typ 50 ton lättare! ?

  Härligt mer ett spabad ute.. ? Kommer ju bli kanon, är jag övertygad om! ?

  • Nä så jäkla skönt att få röjt undan en del, jisses vad man samlar på sig! Nu har jag börjat på förrådet uppe =) Nu börjar det likna något!Ja kommer bli så bra på vår baksida när allt blir klart, spabad är ju inte fel alltså.

 2. Härligt :). Känner igen det där med att energin påverkas av vädret 🙂

 3. Bloggligan kommer till dig i vår/sommar och badar och dricker vin? Okej? 😉 Haha, det hade iaf jag gärna velat göra någon helg!

  Är för övrigt som dig, när solen skiner får jag massor med energi och kreativitet. Mörka dagar, not so much….

  • Jamen absolut, har allt tänkt den tanken att ha en återkommande årsträff här med mat, spa & vin =) Det kommer, jag lovar och du är välkommen;)Ja så himla knepigt att det är så hade ju varit bättre med sommar året om, ja jag skulle mycket väl kunna flytta från Sverige,hehe.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *