Vad händer? Nyårslöften?

Jo minsann nu är ny bloggdeisgn på gång och jag får nog se första utkastet nästa vecka, skall bli oerhört spännande!! Svårt att förklara bara hur man vill ha den så det lär bli en del ändringar under tiden.

Nyårslöften- Nä inga direkta mer än att jag skall motionera mer.

Mål däremot för 2017 är roligare att sätta upp tycker jag!

♦ Dubbla antalet följare på instagram till 1000 st, hjälper ni mig? SFS?
♦ Fixa så att bloggen får ett proffsigare utseende och blir mer lättöverskådlig. Kommer banta kategorierna bland annat som vi fick lära oss på vår Workshop #tillsammansärvistarka och ny design som är på gång!
♦ Expandera LM Event samt ha massa grymma happenings!
♦ Vara med i någon grym fysiskt tävling. Tipsa mig, inte Göteborgsrundan osv. Men någon kul, typ Ninja Warriors.
♦ 2017 får bli resandets år!

Listan kan göras lång men då tröttnar ni på att läsa ju, HAPPY WEEKEND Y´ALL! 

 

14 thoughts on “Vad händer? Nyårslöften?

 1. SFS är jag gärna med på!

  Svar: Ja, följeinlägg är intressanta! Ibland blir man förvånad när besöksantalet stiger och man inte riktigt vet vad man gjort =) Men det är bara roligt..

  Testagram är riktigt nice, massa roliga saker man annars inte skulle testat. Jag är trött på alla risentapaket som ligger i varje låda.. men men så är det 🙂 Sweet mint o basil låter intressant, den vill jag också testa!
  Har du testat loddo? Det är som testagram tror jag, jag har startat en prenumeration men man får bara leverans en gång varannan månad så jag väntar fortfarande på första =)

  • Ja Risenta börjar jag tröttna på lite,hehe. Jamen gud vad har man gjort o sen sjunker antalet unika igen, jaja det går upp och det går ned *S*SFS då skall jag starta en sån på insta! Nope aldrig hört talas om Loddo, får googla;)

 2. Jätte bra mål 🙂 Jag har med mål, inga nyårslöften 🙂
  Ja jag är med sugen på en SFS på instagram 😉

  Svar: Jag har många idèer ja 😀 Kul är det 😀 Ser fram emot att träffa dig med : ) Jag och EmmaMatilda ska försöka få in en träff snart och gå genom alla detaljer 🙂 Ska bara försöka matcha någon dag då vi bor en bit ifrån varandra och lever lite olika liv 😛

  • Eller hur bättre med mål tycker jag;) Bra då sätter jag igång en sådan på insta framöver snart;) Du lär märka det 😉 Ja många idéer är bra, jag är likadan. Åh låter bra ser fram emot det, så nyfiken ju!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *