Caudalie produkter från Foxbeauty.se

[PRESSUTSKICK] I veckan som var så fick jag hem lite skönhetsprodukter från Foxbeauty dessa var av märket Caudalie ett franskt märke. Tillverkas av druvavfall från vinrankan som har antioxidantiska krafter. Jättefina produkter verkligen, har aldrig testat dessa tidigare. I utskicket var det Beauty Elixir, Divine Oil, samt produktprover på Vinoperfect Moisturizer, Masque Purifiant och Face Lifting Soft Cream.

“Foxbeauty har fokuserat på naturnära hudvård & makeup” 

Anger ni koden “Hummingbird20” så får ni 20% rabatt på ert köp.

22 thoughts on “Caudalie produkter från Foxbeauty.se

 1. Åh vad roligt, spännande att höra sen vad du tycker om produkterna!:)

  sv: Förstår att du är taggad, skulle jag också varit och tanken är väl att jag framöver också ska bli egen…men inte riktigt än!:P Men tänkte du skippa Hummingbird? du är ju typ Hummingbird….fast det säger inte så mycket om din inriktning på bloggen. Vad skulle du säga att den framförallt kommer vara?

  Vi kollar just nu på resor närmare v 40 men kan inte riktigt boka upp ett datum än utan måste avvakta några tester på jobbet först innan.

  Kram

  • Ja, underbara produkter!Har testat både ansiktsvattnet samt oljan ;)Ja jag skall nog det för att Hummingbird finns ej ledigt som .se eller .com eller .nu så det får bli ett annat och inriktningen säger inte så mycket heller. Min blogg är ju en s.k Livsstils blogg och när man kollar på de flesta av sådana bloggar så heter dom sitt för & efternamn typ. Jag vill så mycket som möjligt koppla samman det med mitt LM Event.
   Åh ok synd inte v.38 då, tester på jobbet lät spännande!

 2. Om man använder dessa produkter blir det ju vin både på in och utsidan! 🙂
  Sorry, kunde inte låta bli….
  Det låter vettigt i alla fall med rester av druvrankan.

 3. Ser ut som härliga produkter ;D
  Jag fick mitt första pressutskick nu i veckan 😀 Så kul 😀

  • Ja dom var ljuvliga produkterna från Foxbeauty.seKul för dig med ditt första pressutskick, grattis!! Jag kan för övrigt inte kommentera din blogg.

 4. Men gud vilka trevliga produkter 😀

  Sv: Ja men jag har bara bra erfarenheter med ONE 🙂 Oj, svårt med "nytt" namn, jag skulle nog ha kört på samma som jag har u om jag bytt, hehe 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *