Counting down & orange is The New Black

Skall bli lite skönt med semester, jobbar denna veckan ut sen så…! På torsdag är det inskolning på fritids för Alfred. Gud kommer kännas jättekonstigt vilket steg! När & hur blev han så stor!!?

Veckans hiss
Tog beslutet att faktiskt inte vara kvar på blogg.se utan skall ordna mig webhotell samt “nytt” domännamn, jisses jag skall bli egen! Stort steg, så roligt!
↑  Bollen är i rullning för min nya blogg.
↑ På söndag åker vi på pressresa, mer om detta då 😉

↑ Skickade iväg ett riktigt roligt mail idag 😉
↑  Projektena & ideérna på eventsidan är många, saker kommer att hända!
↑ Att det förmodligen kommer att lösa sig med exporten av bilderna till min nya blogg.
↑ Planerar en resa vecka 38 med en god vän.
↑ Magnus Uggla konsert planeras.

Veckans diss
↓ Blogg.se ändring!

↓ Att jag är alldeles för trött
↓ Har skjutit på saker & mail som rör event, tänker att jag tar det imorgon. Förmodligen så vet jag att det drar igång till hösten igen och alla går på sparlåga och semestermode nu, så under sommartid händer inte jättemycket. Men vi är desto mer förberedda inför hösten, vilket är kul!
↓ Alldeles för blåsigt & kallt ute, vart tusan är sommaren?!
↓ Dåligt med blogginspo denna veckan känner jag.
↓ Vet inte om det är hiss eller diss, men när jag kom från frisören så var jag mer åt det rosa hållet. Hon sade att jag skulle blanda 1 del copper och två delar vit för att bibehålla tonen. Deta bet inte för fem öre, jag lade försiktigt lite till koppar, hände inte nått. Sedan tog jag tvärtom, japp då blev det såhär. Hon måste ha get mig fel kombo eller nått,hehe. Men vet inte, tyckte det blev ganska så okej ändå 🙂 Vad tycker ni ?
 
Bjuder på en bild [ORANGE IS THE NEW BLACK]

24 thoughts on “Counting down & orange is The New Black

  1. Gud vad roligt med såväl pressresan som eventidéerna! Jag som är väldigt intresserad utav det här med företagande väntar med spänning på mer uppdatering 😉

  2. jag är så glad för din skull med allt det positiva som händer 😀 Men nyfiken blir jag, du måste berätta vad som hänt på blogg.se… det låter så hemskt.

    jag tycker att du är supertjusig i det här håret 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *