Lite Danmarks shopping

Förutom Åbro öl, Koskenkorva, Aperol & Freixnet Cava så fick jag även fyndat lite kläder i Fredrikshamn.
Fann ett ställe på gågatan som reade ut VILA, ett av mina favoritmärken, så den svarta toppen med spetsdetaljer på baksidan samt dom fina shortsen är VILA. Hade kunnat handla så mycket mer där men fick hejda mig.
Den blommiga blusen och den gammelrosa toppen är Y.A.S som jag hittade på deras Vero Moda. Aldrig sett det på vårt Vero Moda här hemma. Så dessa godingar fick följa med hem.

Snart kommer inlägget från The Reef upp, så håll utkik!

28 thoughts on “Lite Danmarks shopping

  1. Underbart när man kan fynda lite härliga kläder, framförallt när det är lite annat utbud än hemma i Sverige!:D
    sv: hehe ja, en av anledningarna till att vi åker mycket till Grekland är ju för att jag har släkt och rötter därifrån och från Cypern.:D

  2. Gud så härligt 😀 😀 Jag har aperol i kylen, men orkar inte åka och köpa något att blanda den med. Jag kaaaanske har lite rosévin i gömmorna, men det passar nog inte så bra med aperol… Men det är så gött 😀

    • Men ja, fantastisk shopping..förutom..som du kan läsa nu i bloggen,hehe..Aperol är gott,sååå gott! Haha nej inte rosévin men lite bubblande cava och en skvätt soda och en apelsinklyfta sitter fint;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *