Sommarspelningar, lite tips!

Jag är den som typ aldrig köper biljetter till någon typ av konsert, fråga mig inte varför. Tycker nog inte det är jättekul, men något som jag däremot tycker är skitkul är “sommarspelningarna” som arrangeras.
Jag slipper gärna att bo i tält! Så Sweden Rock, Roskilde och andra “rockiga” festivaler är inget för mig.

Så här kommer mina rookie tips för den som inte är så van att gå på konserter och gillar den mer städade lightversionen och som heller inte kostar så mycket.

Eftersom vi bor nära Lysekil så går jag gärna på spelningarna som är i Havsbadsparken och i sommar så händer det mycket där! Spana in Whats Up Lysekil på FB

Hoffmaestro, Thomas Stenström 26/7, ett måste!
Björn Rosenström- 16/7
Magnus Uggla på Stenungsbaden som jag & Maria skall gå på- 12/8

 
Har ni några bra spelningar som ni har koll på i sommar?

26 thoughts on “Sommarspelningar, lite tips!

 1. Åh kul med lite tips 😀
  Här nere i Tyskland är det olika festligheter var och varannan dag på sommarn, mycket mysigt 😀

 2. Haha åh, själv tål jag inte Magnus Uggla. Tog en bild med honom när jag stötte på honom i Stockholm, skulle skicka den till min mormor då hon är ett stort fan. Han var.. väldigt ignorant.

 3. Ska bli så kul med Uggla. Ska även på Maggio på Liseberg på fredag och någon mer spelning får det bli helt klart. Lysekil var ett bra tips

  • Ja verkligen, vi får boka, vi kan väl prata vidare på messenger 🙂 Åh ok, inget fan av henne dock. Men det blir säkert bra. Kul ändå att gå på spelningar. Ja Lysekil är ett hett tips:)

 4. Bra tips! 🙂 Är inte mycket för sådant heller, men får vi tag i biljetter blir det åtminstone Ed Sheeran-konsert nästa år!

 5. Gillar inte heller att bo tält så är ganska nöjd med att bo granne med Gefle Metal festivalen, skönt när man kan gå hem och både sova, äta och duscha!☺ Sen bor vi ju nära Furuvik som alltid har en del spelningar men sällan band jag gillar…i år är det t.ex. Europe, Magnus Uggla, Takida m.fl.
  sv: Då förstår jag, men vad sägs om namnen EventsbyLinda eller EventsbyHummingbird? EventsbyLinda tycker jag passar som lifstyleblog samtidigt som det ger en koppling till LM Events!☺
  Hehe ja, lite spännande är det. Ett stort investeringsprojekt hänger på att vi får positiva resultat av testerna så håll tummarna för att det går vägen!
  Kram

  • Hehe avskyr tält och lära och sunk,haha. Europe är bra! Light version som förslag som mina är lagom. Kul när städerna vaknar till liv över sommaren!Kommer nog bli LindaMarie, har ju redan LMevent.se, blir nog bra =)
   Åh kul jag håller absolut tummarna för er!

 6. Vi har faktiskt inga spelningar inbokade i sommar. Och det var härligt på Stenungsbaden men så mycket egentid blev det inte eftersom jag och min kompis hade med våra bebisar 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *