Våran älskade Texas

Vi har förstått att det har varit något med Texas det sista då han har börjat skälla på allt möjligt, han är trots allt 13 år, vårat lilla gråstrå.
Igår när vi var ute och gick så fick vi det bekräftat, vi gick ned till badplatsen för att kasta lite pinnar i havet så att han skulle få simma lite. Texas har börjat se dåligt.

Vi kastade, det gick bra några gånger men när vi kastade och han inte såg på så fattade han inte. Vi kastade och flertalet gånger missade han pinnen i vattnet och började dra i tång istället, solen låg på vattnet så det blänkte också. Det gjorde säkert sitt.
Som vi tidigare misstänkt så ser han ju dåligt, hans hinnor är grumliga.Han har börjat kisa väldigt när det är sol ute.

När hundar blir äldre så kan dom få något som heter skleros, inget farligt men synen försämras. Så lever han ett tag till så kanske han blir helt blind.
Det finns inget vi kan göra, såhär är det, bara att acceptera. Förövrigt är han hur pigg & kry som helst och det gläder oss!

40 thoughts on “Våran älskade Texas

 1. Lilla Texas då så trist att synen börjar bli sämre men det hör ju ibland till att bli äldre. Skönt att det inte är något allvarligare!☺
  sv: Ja vi försöker blanda mellan egna resor och resor då vi träffar släkten. Åker vi till Cypern och Aten så kan jag nästan garantera att vi träffar min släkt på resan!☺

  • Jamen så är det ju, han verkar ju inte ha ont utav det, bara att allt blir lite mer diffust för honom såklart. Sålänge han inte lider utav det så..Åh vad roligt med såna kontakter med släkt när man är ute och reser!

 2. Ohh lille gubben, det är ju så då de blir gamla, så bara låta dem vara tills de visar att de inte orkar eller så, så helt rätt

 3. men stackarn då, så bökigt att synen är påväg. Glad att läsa att han mår så bra i övrigt i alla fall <3

  • Ja all blir liksom mer diffust för han, han kan skälla på en bil och med solen så kisar han jättemkt :/ Ja det gläder oss verkligen att han är som vanligt annars, frisk.

 4. Det blir väl så när de blir gamla, precis som med oss människor men trist såklart. Hoppas det inte blir mycket värre och bra att han är pigg i övrigt.
  Svar: Det var en riktigt bra konsert, gillade det massor och du borde varit där helt klart. Men såg att nu hade det bra på sjön också

 5. Åh fina Texas då 🙁
  Skönt att han ändå känns pigg och kry i övrigt <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *