Projekt baksida: Altandäck, pergola & spabad

Svårt att föreställa mig hur det faktiskt en gång såg ut. Vi har slitit med att få fram berget på vår baksida det var skog nästan helt intill huset! På vårat gärde ligger skogsresterna kvar. Hoppas bli av med dem inom kort!

Nu äntligen är vi nästan klara förutom platån till vänster där skall vi ha ett lusthus. Vi har en likadan platå åt andra hållet där mitt växthus står 😉 Det får bli nästa år. Likaså vårt förskräckliga plåttak som vi skall lägga om till valsat plåttak istället.

Nu får det bli en bildbomb, helt enkelt. Vi är supernöjda, nu kan vi njuta resten av sommaren ♥
För er som är nyfikna på vilket spa vi valde så är det Viskan Ekerö.
På baksidan av spa:t så kom vi på att vi även skulle ha en utedusch. Smidigt att ducha av sig där innan & efter. Sedan satte vi även lampor mot berget för att lysa upp det.

Kollar ni in min kategori › Renovering av Hus & Trädgård ‹ här så ser ni hur det sett ut i olika skeden 😉

73 thoughts on “Projekt baksida: Altandäck, pergola & spabad

 1. Men härligt! Där kommer ni ha många trevliga dagar och kvällar skulle jag tro. Vilken ultimat altan för lite mingel i sommarvärme!:D

 2. Helt fantastiskt fint!
  vilket jobb ni har gjort.
  Älskar verkligen loungesetet, annorlunda med ett runt.
  inte sett det förut.

  KRAM

 3. Hej Fantastisk OAS ni har skapat er. Kan man få använda era bilder som inspo åt kunder som undrar hur man löser det med spa bads delen.
  Mvh Christopher

  • Nämen åh hihi gulliga du! Tack! Förstår det,jag skulle aldrig flytta härifrån t.ex. Men har oxå bott i både Karlstad & Malmö för att sedan flytta tillbaka hem igen;)

 4. Riktigt nice och jäkla jobb!

  Funderat skaffa glastak över? Slipper regn och det krävs inte mycket underhåll.

  • Tack Sirre, ja det har varit ett jäkla jobb, vi har ju gjort allt själva med 😉 Nej det har vi inte funderat på får kanske växa in lite men vi skall nog eventuellt sätta upp en segelduk för att få ännu lite mer medelhavskänsla. Men just nu njuter vi bara som det är.

 5. ja det va verkligen mysigt ni gjort där kommer ni få det bra i sommar o vi hoppas på massa sol o värme . fin kväll kram

  • Nämen åh tack, vad snällt av dig. Vi är supernöjda verkligen. Nu väntar vi bara på att sommaren ska komma på riktigt, håller tummar & tår för att det blir en fin sommar-

 6. Pingback: Häng med på en helt vanlig dag med mig!

 7. Pingback: När livet rullar på och man inte riktigt hänger med

 8. Pingback: Vi är på sida 6 i deras katalog!

 9. Pingback: Vem är egentligen Linda?

 10. Pingback: 15 frågor om mig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *