Sommarfin med Addbeauty.se

[I samarbete med Addbeauty.se]

För ett tag sedan så fick jag hem lite produkter från Addbeauty hos dem hittar man både kända produkter och mindre kända varumärken som är noggrant utvalda. Dom har så många spännande produkter, märken jag inte känner till sen tidigare. Detta tycker jag är roligt! Att dom inte bara satsar på dom där skönhetsprodukterna som alla andra gör. Hos dom kan man hitta produkter som ännu inte säljs på svenska marknaden, utan exklusivt bara hos dem.

Jag fick hem årets mest hypade produkt- SiliSponge (originalet) den senaste trenden inom foundation applicering. Har ni missat detta lilla mirakel så sök på youtube, den är så himla grym! Eftersom den är i silikon så tar den inte upp något av foundationen vilket gör att den känns så ren & fräsch även efter man använt den. Rekommenderar verkligen denna! Manfår ett jämnt och fint resultat utan massa kladd.

Fick även hem en underbar explosion av sommarpasteller från Mavala, deras nya kollektion som heter Delicate, dessa små lack från Mavala har snabbt blivit mina favoriter. Så fint med pasteller särskilt nu när man blivit lite sommarbrun med. Gillar dessa små lack. Lagom storlek.

Sedan en produkt från märket Ardell- Pro Brow Defining Kit som jag var supernyfiken på då jag har lite svårt att få mina ögonbryn bra och jämna. Denna produkten är verkligen en Must Have!
Kitet innehåller en vaxpenna som man fixerar brynen med, 4 skuggor så att man kan forma & förstärka sina bryn med. Den ljusa skuggan använde jag för att higlighta under brynen, då får man ett mer vaket uttryck. Det var så lätt att få brynen bra med detta kitet. Dom små borstarna man applicerar skuggorna var så bra och perfekt utformade för att fylla i brynen!

Dessa produkterna kommer jag nog inte klara mig utan i sommar!

// I samarbete med Addbeauty.se men alla ord, tankar och åsikter är 100% mina egna.

22 thoughts on “Sommarfin med Addbeauty.se

  1. Spännande att testa lite nytt, nagellacken var ju så fina och jag älskar små flaskor så man kan ha många färger att variera med men ändå hinna använda upp dem.

    Svar: nej i sommar är vi typ båtlösa, har bara en liten så blir inga långturer direkt. Men vi letar efter en så hoppas på att det kanske blir ett inköp men det ska ju vara rätt båt till rätt pris också

    • Ja det är så roligt och håller helt med dig gällande småflaskor, så himla kul för då kan man som du säger variera sig lite samt att man använder upp dem 😉 Okej, hoppas ni hittar något som faller er i smaken till rätt pris då. I vilka tankar går ni? Motorbåt? Vill ni kunna sova över?

  2. Måste testa silisponge! Älskar min beautyblender men precis som du skrev så tar den upp foundationen.

    • Åh ja gör det! Jag fick ju möjligheten av testa originalet av märket Mollycosmetics från Addbeauty. Så himla bra! Efter användning så ser den oanvänd ut och det känns så oerhört fräscht! Att den inte är så dyr är verkligen ett stort + med!

    • Ja haha tänkte på det, men gud är ju så dålig på att redigera och klippa ihop ju. Men kanske verkligen borde göra ett försök!! Bra idé, tack!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *