130 kvm altanbygge på gång!

Ja då var vi i farten igen med projekt på vårt hus/trädgård! Denna gången på baksidan huset. 130 kvm altanbygge/däck är på gång. Tänkte visa er från början tills det står färdigt (förhoppningsvis hyffsat snart) om ni är intresserade? 
Vi har gjort en hel del förarbete såklart genom att ta ned alla träd på baksidan och så har vi spolat av berget för att få det rent. Jordupphöjningen som är i bakgrunden skall bli en platå där skall vi ha ett lusthus. Vi har en liknande som vårt växthus står på, kika i kategorin nedan.

Ni ser även ett fyrkantigt hål i altanen och där skall vi ha ett spabad. Vi skall ha massor av lampor som lyser upp berget och även belysning i trallen. Svårt att beskriva men ni kommer att få se det färdiga resultatet såklart!

Glöm inte att spana in & scrolla er ned i min kategori Renovering av Hus & Trädgård.

 
 

27 thoughts on “130 kvm altanbygge på gång!

 1. Jag ser jättegärna resultatet 🙂

 2. Spännande att se hur det blir till slut. Ser ut som ni har lite lika tomt som vi med en massa spolade berg och platåer.

  Lycka till med allt.

  Kramis Kamilla

 3. Oh spännande 😀

  Svar: HAHAHA japps, citron har jag till allt typ haha. Ska ta mig en riktigt funderare 😉

 4. Åh vilka spännande planer ni har då!☺ ska bli riktigt kul att så småningom se resultatet!
  sv: ska kika i din resekategori och leta på videon, blir roligt att se!☺

  • Ja och jag längtar också såå till att få se slutresultatet;) Men det kommer inom snar framtid;) Jamen gör det, kanske inte den bästa videon, men lite rolig!

 5. Pingback: Våren är här! Glad Påsk!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *