BeautyeventPigalle stort tack till våra sponsorer

Med risk för att vi blir lite tjatiga denna veckan “jag” LM Event & Storstadsmamman så kommer det en fortsättning på våra fantastiska sponsorer! Hoppas ni står ut 😉
Counting down! Vi är så peppade!
 

12 thoughts on “BeautyeventPigalle stort tack till våra sponsorer

  1. Jag tror vi alla förstår att du är spänd och glad inför eventet så är nog ingen som tycker du är tjatig!☺
    sv: hehe nä hamburgare är kanske inte det första man väljer utomlands men snubblar jag över en välgjord burgare så har jag väldigt svårt att stå emot!?

    • Åh gulliga du, ja det har blivit lite mkt av den varan nu inför eventet då vi har slitit och kämpat för att varje minsta detalj skall falla på plats och nu hoppas jag innerligt att vi inte glömt ngt,hehe.Ja där håller jag med dig såklart när det kommer till en välgjord burgare;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *