Gud vad roligt!

Allting är just nu, det rullar på. Vi på LM Event får massor av roliga förfrågningar & förslag. Nu skall allt bara spikas också. Nya idéer föds! Åh visst var vi trötta efter vårt Beautyevent@Pigalle, men har man ett lyckat event så blir det alltid ringar på vattnet efteråt och det är så himla kul! Det ger oss ny energi 😉

Vi är en ruskigt stark trio nu jag Linda & Tanja! Detta känns helt fantastiskt kul och vårt mål är att utveckla oss och bli fler såklart. Jag lever ju efter mottot att “Tillsammans är vi starkare” 

♥ Framför oss nu i början av april ligger ett butiksmingel av en helt fantastiskt ny barnklädes butik som skall öppna med med lite exklusivare märken och inte så vanliga märken. Kommer även finnas lite barnrumsinredning.
Så bor ni i Uddevalla med omnejd och är influencer och vill komma så skicka mig ett mail på kontakt@lmevent.se

♥ Sneak Peak på lite av sortimentet ♥

♥ Ni har väl inte missat detta på vår hemsida? Tycker det blev så himla bra! Vi saknar fortfarande en härlig tjej till gänget som befinner sig i Skånetrakten! Är det du? Maila oss!

24 thoughts on “Gud vad roligt!

 1. Så fina bilder och roligt för er 🙂

 2. Jag vill, jag vill, jag vill *haha*
  Skickar ett pm imorgon om det är ok, är lite sent nu 🙂
  Jag vill gärna iallafall om jag inte jobbar.

 3. Man blir ju nyfiken på vad för fint det kommer finnas u butiken. Älskar ju barnkläder 🙂

  Sv: Härligt att äntligen kunna komma på nåt som ni har ordnat med och det ska bli roligt att träffa andra bloggare.

  Vad jag har läst så kan det ta 1-2 veckor innan håret har fått tillbaka sin balans och vad jag har förstått så kan det upplevas som om håret blir fett men att det sen går över och att det ska bli mycket bättre sen. Det ska även göra att man inte behöver tvätta håret lika ofta sen.

  Få se hur det kommer gå, roligt att testa iallafall och se om det kan funka på oss 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *