Jane Koenig & deras ljuvliga halsband!

På eventet så gick alla bloggare hem med varsin berlock/Love Tag från Jane Koenig. Jag & Tanja fick äran att bära varsitt halsband på vårt event.
Jag valde ett hjärta, ett P & ett A inristat på mina Love Tags. Dessa symboliserar min kärlek till Patrik & Alfred. Hjärtat är jag och kärleken jag ger till dem. Åh jag bara älskar mitt nya halsband!

En annan favorit på eventet var evighetsrosorna från Blossom House som håller upp till 5 år om man sköter dem rätt. Dom är fantastiskt fina och den perfekta presenten, vem vill inte ha dessa i sitt hem?! En lycklig vinnaren gick hem med dessa 😉

 

12 thoughts on “Jane Koenig & deras ljuvliga halsband!

  1. Åh vad jag har förälskat mig i dessa smycken, verkligen. I LOVE THEM!

    Ja i framtiden lär vi stöta på varandra, vi har ändå "följt" varandra i så många år – hamnar vi på samma ställe samtidigt kommer jag komma och rycka i dig, haha 😉

    • Ja GUD dom är verkligen helt fantastiska!! Ja det hoppas jag verkligen att vi gör! Du MÅSTE komma och rycka i mig för jag är sååå dålig på att känna igen folk,hihi. Ja vi har följt varandra i grymt många år nu!

  2. sv: Oj jag vet inte ens, jag får fota dem på avstånd.
    Om du har en virvel kan jag förstå att du inte vill ha lugg igen 😛

    Smycken är så fint.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *