Karma is a bitch!

Jag tror på att det lönar sig i längden att bete sig med vett & etikett i denna lilla bloggvärld vi lever i.
Men man lär sig av sina misstag. Aldrig igen, haha!

Att man skall behöva råka utför något så tråkigt & grisigt när man verkligen anstränger sig för att göra sitt bästa på alla plan. Trodde faktiskt att folk hade mer vett än så. Inget man kan göra något åt men nu, men när man vet så gäller det bara att upplysa andra om problemet. Gillar inte att bli lurad & utnyttjad på det sättet.

♣ 29 april skall jag ned till Helsingborg och föreläsa för ett gäng härliga bloggare! Detta ser jag verkligen fram emot! Har ni förslag på något bra ämne??

 
 
 
 

15 thoughts on “Karma is a bitch!

    • Ja skall bli kul att föreläsa är ingen expert på området men det löser sig nog;) Ja alltid pepp på sådant. Mindre pepp av det andra som hände dock :/

  1. Men men men, vad är det som inträffat? Inte alls kul om du blivit lurad på något sätt. Hur som helst kanske just det kan inspirera till ett tema på föreläsningen eller deltema, viktiga saker att tänka på som bloggare!?
    sv: Ja det är super att få en extra spark i baken eller motivator av jobbet att faktiskt komma igång och röra på sig lite extra!:D Hoppas din cirkelträning gick bra idag!

    • Ja exakt, det kan man ju undra!? Det är så jävla trist attityd i bloggvärlden dessvärre och detta ämne skall jag absolut ta upp! Ja jisses fan vad träningsvärk jag har!

  2. Oj vad händer? :O Ska bli så kul att äntligen få träffa dig 😀

    Svar: Tack Clarion Grand Hotel 😀 Jätte fin gest av dem 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *