Lyx & mingel på Beautyevent@Pigalle

Vi körde igång kl 17.00 i den fantastiska sviten Suite BelleHotel Pigalle i Göteborg. Vi serverade ljuvliga mini cupcakes från otroligt duktiga Carolines Caromeller, snittar från Sundbäcks Fisk & Delikatesser som är så duktiga! Alkoholfritt ekologiskt bubbel från vår stående samarbetspartner Goddryck som har ett fantastisk budskap där pengarna går till välgörenhet.
Olika snacks som bönchips från Öland och exklusiv choklad från Beriksson fanns också att testa och godis från Jelly Belly.

Vi provade också på tjänsten som Winefinder har där man får alkohol levererat direkt till dörren, hur smidigt är inte detta?! Åldergränsen är 20 år. Dom satte ihop en bra mix som passade till våra tilltugg.

Lucas Lexton var på plats och visade sina underbara klockor, en fantastiskt härligt par Mathias & Natasha som driver företaget och som har designat sina klockor själva, med vriden urtavla för att man skall slippa vrida på armen! Mathias var också gammal bartender så han bistod oss med proffsig hjälp på många fronter, fixade bluetooth anslutningen och serverade bubbel;)

Dom härliga tjejerna från Rapunzel stylade vårat hår, dom har bland annat en salong som ligger i Göteborg. Kolla in mina lockar! Amanda från Skönhet & Utveckling som är utbildad MUA, lade en lättare ögonmakeup på oss, hon är helt underbar och vid hennes sida fanns hennes vän Louise som var vår fotograf under kvällen, hon driver Studio Plåta.

MyBeauty Clinic som Andreas har startat var också på plats med hudvårdsterpeuten Sofie och Iram injektionsbehandlare som lade botox Azzalure på mig. Till denna salongen kommer jag verkligen fortsätta att åka till som himla proffsiga och min nästa behandling hos dem blir nog Dermapen.

Olika photoprops från Kalasdekorationer fanns utplacerade lite överallt, vi hade underbara ballonger med texten Beauty såklart. Tjejerna fick möjligheten av måla naglarna på plats med baslack, lack och överlack från Dermoshop.

 

 

25 thoughts on “Lyx & mingel på Beautyevent@Pigalle

 1. Men vad mycket härligt och lyxigt…riktigt fina mingelbilder!☺
  sv: haha ja vi får nog lite mer vinter här än vad ni får.
  Haha förstår precis vad du menar, googlade Uddevalla och fick upp bilden, väldigt likt!?

  • Ja vi gick ju ut med att detta skulle bli årets lyxigaste event så det var bäst att leva upp till det,hehe. Åh tack det är duktiga Louise på Studio Plåta som tagit dem;)Haha men eller hur, så likt ju!!

 2. Så många fina bilder, ni verkar haft en toppen kväll, så avis. Hoppas ni kör ngt snart igen fina du.

  • Ja det var verkligen det, vi gick ut med att det skulle bli årets lyxigaste event och det lyckades vi verkligen med. Vi är så stolta över vad vi åstadkommit:)

 3. Pingback: Helgens äventyr i Göteborg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *