MyBeauty Clinic

MyBeauty Clinic (Andreas, Iram & Sofie).var en av de fantastiska företagen som var på plats under vårt event i lördags! Iram lade Botox (Azzalure) live på mig! Hade föreberett mig på smärta men det var så himla små fina stick med en supertunn nål så det kändes knappt. Jag boostade mig själv med godis till och med, hehe.
Iram är så proffsig och Andreas lade en stöttande hand på min axel, underbar personal! Keep up the good work!

Kvällen var superlyckad fler inlägg kommer då vi inväntar bilderna från kvällen. Vi hade också ett fantastiskt vinstbord som förtjänar ett eget inlägg. Kolla in min & Tanjas klänningar från Bubbleroom, så fina! Likaså halsbanden från Jane Koenig.

Bilderna är lånade från deras egna fotograf Jonatan Jungebrant. HÄR hittar ni hans instagram.

22 thoughts on “MyBeauty Clinic

  • Ja vi är nöjda och så glada att vi fick alla pusselbitar att falla på plats där vi ville;) Ja det där lilla extra vi hade på plats gjorde verkligen kvällen!

 1. Så härliga bilder 😀

  Svar: Nej alla är olika 😛 Ja det är ju en del efterarbete gällande event 😛

 2. Låter som en bra kväll! Åh förstår att du var nervös, själv har jag faktiskt också fått botoxinjektioner fast i medicinskt syfte, och i händerna. Lider nämligen utav en neurologisk sjukdom. Var så nervös innan haha, men det gör inte så ont.

  • Åh kvällen var galet bra! Ja jag var nervös när hon "tvättade" av mig där jag skulle injiceras men sen gick det snabbt över. Trodde verkligen att det skulle göra ont. Men det gjorde det ju faktiskt inte, så blev jätteförvånad!Åh fina du, är botox det enda som hjälper?

 3. Åh så kul med event! Och så coolt att de gav dig botox live 🙂
  Svar: Jag hejade på Wiktoria men tyckte om Robins låt också. Han var i min topp 3 tror jag. Gillade du hans låt?
  Det är kul att bo i Boston! Eller nu bor jag ju inte i downtown men ca en timme utanför, så det är kul att kunna åka in till centrala Boston över en dag när man vill gå runt lite där. Finns mycket fint och historiskt att se här i hela Massachusetts!

  • Ja event är kul men det är sjukt mycket arbete som krävs. Känns alltid skönt när det är över så man kan slappna av lite;)Jag tycker låten är bra men han har absolut ingen uttrålning eller känsla så dessvärre så tror jag inte han kommer ta sig långt på eurovision =( Hela framförandet kändes platt på ngt sätt.
   Hur länge blir du där? Boston döpte vi vår nya hund till,hihi;)

 4. Haha, det kanske var tur i oturen att de inte satte på mig också 😉 Det gör så jäkla ont på mig när det sätter sig runt musklerna i och med att mina är såååå spända. Hur känns det nu i efterhand? 🙂

  • Jag trodde ju verkligen att det skulle göra ont, men det kändes nästan inte alls. Så jag blev ju väldigt förvånad Hade förberett mig på det värsta, hihi. Åh gud jag vet inte om mina muskler i ansiktet är spända. Det känns bra i efterhand, känns ju inte så direkt. Jag är jättenöjd och mitt nästa besök hos dem blir nog för en kemiskt peeling då jag är så fruktansvärt torr i min hy!Så himla kul att du kom så att jag fick träffa dig igen! Skönt såhär nu när eventet är över efter 4 månaders förberedelse.Vi var så spända inför detta, första gången för mig och Tanja ihop med;) Nu är det bara lite efterarbete som skall fixas. Nu längtar vi efter fotografens bilder med!

 5. Ser verkligen så lyxigt ut och ni är jättefina i era klänningar!? men tycker ändå det låter lite läskigt att få botox live!
  sv: åhja förstår det…ett vårvarmt italien, vem skulle inte tagga det!?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *