Naturativ- Ekologiska skönhetsprodukter

[ Detta inlägget är i samarbete med Naturativ Sweden ]  

♣ Naturativ har en modern produktserie med fokus på naturen. Ekologiska skönhetsprodukter när det är som bäst. Fria från parabener, PEG, konstgjorda färg- och doftämnen, petroleumderivat och andra substanser som är förbjudna i naturkosmetik. Produkterna är dermatologiskt testade och ej testade på djur.
♣ Bland ingredienserna finns bland annat kallpressade oljor och smör, naturligt blomvatten och socker. Dom använder växt- och bivaxer, växtalkoholer och biologiskt aktiva växtextrakt. Dom köper bara miljöcertifierade och internationellt erkända ingredienser. Naturativ använder icke-raffinerade, kallpressade oljor som behåller alla sina vårdande egenskaper. 

Dessa fantastiska produkter fick vi äran att ha i vår goodiebag, då jag är väldigt noga med vad för typ av produkter jag använder. Framförallt till min känsliga hy. Min absoluta favorit är glitteroljan, scrubben och cuddling hand balm! Helt ljuvliga och doftar gudomligt! Vad använder ni helst för produkter??

Rich Body Butter, Cuddling Hand Balm, Glittering Oil, Body Scrub chocolate orange, Cuddling Sugar Scrub,Revitalising Hand Balm 
Kolla också in produkterna ur deras barnserie SWEET

UPPGE KODEN: LMEVENT så får ni läsare 20% rabatt på alla underbara produkter i deras webbshop.
(Gäller tom 11/4-17)


♥Annica som var på vårt event tog en helt fantastiskt bild när hon scrubbade sina händer! 

16 thoughts on “Naturativ- Ekologiska skönhetsprodukter

  1. Vilka intressanta produkter det där verkar vara, ska kolla in detta märke lite noggrannare!:)
    sv: Jaså? Verkar vara många svenska städer som påminner om varandra!

  2. Tack för tipset! Hehe…Gör som jag, blunda för sånt som folk skriver om som inte intresserar dig.
    Sv: Har ett rullande 4 veckoschema och jobbar varannan helg, gör både dagtid och kvällstid så det ser lite olika ut. Men om du har förslag sedan på datum så kan jag kolla mitt schema 🙂

    • Ja verkligen. Känns bra att veta att det är bra & naturliga råvaror i det man använder! Nu får ju mina läsare 20% också så då kan man lika gärna passa på att testa;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *