Sponsrat inlägg- Ellos Inredning

Nu när våren nalkas så får man verkligen lust att förnya sig lite! Hur känner ni, spritter det i fingrarna? Det gör det i alla fall på mig! Ellos har så mycket fint! Lampan & soffan är en stor favorit hos mig!

ELLOS - Interiör

 

Vas | Taklampa | Kuddfodral med växter | Glasbord | Kuddfodral Romb | Soffa

 

Sponsrat inlägg

 
 

14 thoughts on “Sponsrat inlägg- Ellos Inredning

  1. Hejhej! Jag tänkte bara tipsa dig om att jag just nu har en tävling på min blogg i samarbete med Tasty America där du kan vinna MASSVIS med amerikanskt godis och amerikanska snacks. Om du är en lika stor godisfantast som mig så rekommenderar jag dig verkligen att vara med och delta, hehe! 😉 Klicka på länken nedan för att komma till tävlingen 🙂
    https://martinaolsson.myshowroom.se/66286/tavling-vinn-amerikanskt-godis-fran-tasty-america/

  2. Lampan är sååå snygg!

    Sv: Är faktiskt revolution 😉 så inget från Rituals. Testar lite nytt. Haha. Ja men hör av dig, blev otroligt nyfiken nu ju!

    • Ja den är läcker verkligen!! Ah är det så alltså;) Ett litet avbrott i vardagen med andra ord;)hihi. Kul!Ja, det gör jag eftersom butiken skall öppna i april någon gång så inväntar jag ett mer specifikt datum;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *