Sponsrat inlägg: WORKOUT!

Nya tider nu! På onsdag skall jag göra mitt första träningspass på länge och det blir ju såklart roligare med lite nya träningskläder! NU jäklar skall jag komma igång med träningen på riktigt igen! Har varit alldeles för lat det sista,hehe. Tycker att man får lite mer energi nu när våren nalkas!
Lovar att ta en instaselfie på ett knallrött fejs, hehe.
 

Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. Tröja HÄR / 2. Sport BH HÄR / 3. Träningstights HÄR / 4. Sportväska HÄR / 5. Skor HÄR

8 thoughts on “Sponsrat inlägg: WORKOUT!

  1. Min man har fått sån lust också och sagt att nu ska vi se till att ta oss träningstid, vi tränar ju hemma. Så jag jagar en bra app för hemmaträning 🙂

  2. wow vilken läcker outfit du valt ut. det är nog enklare att komma igång när solen skiner det har du helt rätt i 🙂 kram finis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *