Tips på fantastiska EKO produkter

Fantastiska produkter i fantastiska & smarta förpackningar från Kalamata Cosmetics.
Älskar Snob Duck tvålen, underbar! Bara vetskapen om denna information gör att den är extra fantastisk att använda! Tvålen kan ni köpa på Stayhard.
Måste säga att jag verkligen har blivit mer medveten om VAD för produkter jag använder till min hy. Så viktigt detta! Fick lära mig att flertalet produkter som används idag är det sprit i och det är ju uttorkande, hur bra passar det i en återfuktande dagkräm?! Så kolla innehållsförteckningen innan du köper eller köp EKO!

“Sedan starten i april 2012, Säljs Snob Duck i flera länder och har spridit sina vingar över många designbloggar, tidskrifter och tidningar över hela världen.
Snob Duck är 100% handgjorda allround bar soaps för ansikte, kropp, hår och skägg.
Vasilis använder bara de renaste ingredienserna, i huvudsak extra virgin olive oil från sin egen olivlund samt grekiska örter och frukter, grekisk honung och massor av kärlek.
Allting kallpressas varsamt för att bibehålla samtliga vitaminer och antioxidanter”.

Dom har även ett märke som heter Messinian Spa som jag har använt nu efter eventet, dom är helt ljuvliga och bra för min torra hy! Saken blir inte sämre av att samtliga produkter innehåller ingredienser med naturliga aktiva ämnen, extrakt, oljor och fruktjuice: Inga parabener & ej testade på djur!

Jag säger bara deras Body Milk på pumpflaska och Beauty Oil! En refreshing & återfuktande kropp/ansikte/hår olja 3 in 1. Denna gör underverk!

(Snob Duck foto lånar från Storstadsmamman).

8 thoughts on “Tips på fantastiska EKO produkter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *