Bloggmiddagen på Kitchen & Table

Kitchen & Table som restaurangen heter på Clarion Grand Helsingborg som är By Marcus Samuelsson. Där åt vi en alldeles utsökt middag. Jag åt en Butcher’s & Gardner’s – Grillad flankstek, tomatillo och jalapeñosalsa alt berbere bearnaise, friterad lök och SOHO-fries. Den var så god en liten bit av den var dock lite för röd för min smak, valde en medium som för övrigt var perfekt! Jag beställde in ett glas alkoholfritt vitt vin till maten.

Servitören kom och sade att de hade inget kallt, jag sade att det gick bra med isbitar till. Jamen visst sade hon sedan kom hon tillbaka igen och beklagade sig verkligen för det var tydligen helt slut.
Jaja inge fara för mig så jag beställde en alkoholfri Staropramen öl som fungerade alldeles perfekt, som dom bjöd på för att det blev som det blev. Tummen upp!

Tycker servicen var kanon och vår servitör var verkligen supermysig & så trevlig! Mysigt ställe att käka på kändes inte som att det tillhörde hotellet så det var en fördel verkligen. Kan ju lätt bli lite för mycket hotellkänsla annars. Åker jag till Helsingborgigen så skall jag slinka in på ett glas vitt här.

16 thoughts on “Bloggmiddagen på Kitchen & Table

  • Åh det var verkligen supergott! Om vi skall försöka få till det där inlägget någon gång *S* Kan inte du dra iväg ett mail till mig bara 😉

 1. Jag åt samma som dig och var med helnöjd med maten 😀

  Svar: Jag har släppt taget nu och är på väg i rätt riktning 😀
  Haha det hade varit värt det hålet hehe 😛 Vad kul att du har fått det, så glad jag blir att höra det 😀

 2. Så himla gott det ser ut och vad skönt att det löste sig så bra med din dryck! 😀 Kramis

 3. tråkigt när det inte blir så som man har beställt men vilken tur att dom åtgärda problemet 🙂 härliga bilder <3

 4. Svar: Du är fin! Tack så mycket 😀
  Ja det har jag, men har en tjej som hjälper mig 😀
  Inget planerat som det ser ut nu. Har ingen kontakt med den personen jag känner som bor i Gbg, men kommer uppåt ändå någon gång 😀

 5. Sv: åh tack så mycket jag använder av ”Master strobing stick ” i färgen 100 , märket är Maybelline!
  Mums så gott det där såg ut<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *