Dagis stängt och larmet går

Idag är dagis stängt, tycker dock att vårt dagis har stängt fler dagar än vad utbildningsdagarna är. Gud vad detta ställer till det! Så idag är vi hemma. Får jobba desto mer imorgon. Med andra ord har lite att ta igen imorgon. Samt röd dag på torsdag och sen AW på fredag.

Jag & en vän planerar resa v.38 fredag-sönd (eller måndag). Vill ha värme & sol då. Tips? Hoppas vi kan hitta någon prisvärd weekend.

Åh jag har fått äran att Buzza Panasonic Home Safety Starter Kit plus. Skall bli intressant ifall jag lyckas installera detta själv. Skall tydligen vara väldigt enkelt. Recension kommer!

22 thoughts on “Dagis stängt och larmet går

 1. Ja det blir lite bök då man måste planera om, vår dagmamma har stängt på fredag och jag måste jobba och BQ ska jobba i Leksand, så jag har fixat barnvakt så hon får vara där fram tills lunch

  • Ja jisses tyckte det alldeles nyligen var stängt liksom, men så är det denna gången hade jag ju lite glömt av det måste jag säga,hehe. Men det löste sig bra ändå ! Bra när man har barnvakt som kan rycka in så 🙂 Guld värt!

 2. Sv: Haha det är okej att inte vara intresserad av hockeyn! Hm så konstigt , ja du har nog rätt det beror nog på vem man gör dom hos och vad dom använder för lim och liknande!<3

 3. Svar: Japps ska bli så kul att åka ut och shoppa när första lönen kommer 😀 När Casper bli äldre blir det nog en flytt dit för mig 😀 När han kan bestämma om han vill med eller inte 🙂

 4. Ja det är alltid lite väl med det där, håller med. Som tur är brukar det för oss passa med att mormor är ledig i 3 av 4 fall, samtidigt är det skönt att få lite hemma tid

 5. Visst blir det mäktigt om de inte är inplanerade vid terminsstarten. Så spännande med ny resa. Vart bär det av den gången tro?

  Larm är skönt när man bor i hus tycker jag.

  Kram Kamilla

  • Ja men eller hur!!? Varför är det inte så, fattar ingenting! Åh vet inte vart det bär av denna gången, är sjukt sugen på Kroatien. Lite flygresan som styr kan jag tycka för där finns det verkligen mycket pengar att spara in!Ja det är det verkligen. Larm är bra, skall bli kul o testa detta!

 6. Vilken härlig blogg det här var! Första gången jag läser här och känner mig nu så uppiggad och glad, sådär som man annars kan göra ibland när man mött någon med bra energi irl. Som om du både är framåt i full fart och ändå eftertänksam och klok. Det inspirerande mig till att ta tag i min dag och göra det bästa av den. Kanske en konstig kommentar det här men struntsamma!

  • Ah men gud vad rart skrivet av dig! Vad glad jag blir, hela jag skuttade till! Kul att du gillar vad du läser, alltid en enorm pepp att få lite feedback. Så fortsätt gärna kika in här när lusten faller in;) Ja, jag är alltid full fart framåt som du säger 😉 Bra uppfattning du fått dig! Kul, att jag kan genomstråla min personlighet i text! Nä ingen konstigt kommentar alls, bara roligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *