Dyraste ölen i världen, vart reser du?

Helt galet, dyraste ölen i världen det står Oslo för! C:a 88:- för en halvliter. Stockholm landar på en 7:e plats. Billigaste ölen har Prag, där man kan köpa en Staropramen för 11.50:-. 
Man kanske inte väljer resemål för ölen men vissa länder är ju dyrare att åka till helt klart. 

Vad får er att välja just att välja den plats ni reser till?

Jag älskar ju att resa och vill såklart besöka massor av platser och väljer gärna olika varje gång de gånger jag reser. Man har ju sina specifika resmål som man verkligen vill till. Man har läst mycket om staden/landet/platsen man vill till, kollat på bilder i sammanhanget osv.
 
Jag gillar ju weekends till storstäder för det finns så oändligt mycket man kan uppleva & besöka. Så att man kan bocka av Nattvarden exempelvis etc, etc. Vissa saker måste man ju bara se & uppleva i livet.
Men en lugn sol & bad semester att njuta är inte helt fel det heller. Men på en sådan resa så tar man ju det lite lugnare och då kanske man inte hinner uppleva så mycket.

(Bild från Milano resan).

18 thoughts on “Dyraste ölen i världen, vart reser du?

  1. Ja Oslo är sjukt dyrt! Min syster köpte dem när Vi var på Gynnings utställning i Gbg, de var något limited edition paket 🙂

  2. Köpte en gång en öl på en restaurang i Ronneby som kostade 80 kr för halvliter, visserligen kommer den här från Indien och var av märket Cobra . Helt klart värt att testa..

  3. Det där va en konstig lista, senast jag var i Olso kostade ölen närmare en hundring, överallt. I Guatemala (och nästan hela övriga centralamerika) räcker det med 6-8 kronor och på Andra lång ligger det genomsnittliga priset på 35 spänn. Den dyraste jag någonsin druckit var på ett ställe i Paris, mittimot Moulin Rouge, tänker inte ens berätta vad den kostade, jag var så arg. Hälsningar från ölproffset haha.

  4. Blir helt klart resa inom Sverige för det gillar jag bäst 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *